Cu prima frază observ că ai făcut o înţepătură discretă la adresa domnului M. Badea. Chiar nu văd de ce.
Problema nu e că ne plângem că locuim în România, problema e că nu facem nimic, noi ca şi popor să schimbăm asta, să facem din România o ţară în care se poate vieţui BINE.
Şi te rog să nu-mi spui că tu trăieşti bine-merci în România din ziua de astăzi, că nu te cred şi îţi zic verde-n faţă că îngurgitezi rahat cu lopata. Bine, asta dacă nu eşti cumva vreun parlamentar, vreun primar sau vice-primar, sau vreun notar în comuna Păuneşti.
Şi ce zici tu acolo au fost, s-au dus, au apus.
Nadia Comăneci, Hagi şi alde bucurii (pe drept numite bucurii, nu fac vreo ironie) ale României au avut gloria lor la momentul potrivit, care s-a dus de hăăă hăăăă, mult timp. Dar noi tot la ei am rămas, tot cu ei ne mândrim, tot cu aceiaşi, şi aceiaşi şi aceiaşi. De când n-a mai "produs" România un sculptor ca Brâncuşi? De când n-a mai scos România un pictor ca Tonitza? De când nu s-a mai născut în România un tenisman ca Ilie Năstase? Şi tot aşa... Or fi, de fapt sigur sunt asemenea oameni prin România, dar nimeni nu îi promovează, nimeni nu-i finanţeaz; nimeni nu se interesează de talentul lor şi de munca lor.
Vorba aia, România e o ţară frumoasă, păcat că e locuită.
Eu zic ca ai dreptate, ca nu a apus nimc.Multi se dau la o parte pentru ca sunt romani.E adevarat ca nu o ducem foarte bine dar nu e vina tarii, si a a noastra.Inca mai avem valori dar nu le vede nimeni.