| Adda66 a întrebat:

Cui ii place melodia asta? Http://www.youtube.com/watch?v=T8JHFkAf0Dg

Răspuns Câştigător
| SweetAndreiutza a răspuns:

Mie nu imi place.

15 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Ok,am văzut titlul, cine o cântă.
Nu pun stop la Iron Maiden pentru jegul ăla de deşeu muzical.

| Adda66 explică (pentru Wøodenpints):

Pot sa stiu de ce o numesti "jeg"? Pentru ca injura putin? Acolo vrea sa arate cat de diferiti sunt oamenii. Dar nu poti si nu poti sa pricepi. sad

| Wøodenpints a răspuns (pentru Adda66):

Nu mă deranjează cuvintele vulgare în melodii. Dar mimoza aia afoană nu poate arăta nimic. Este doar o panaramă comercială făcută să placă oamenilor cu puţini neuroni.

Aceste cuvinte nu ma deranjeaza. Asta e parerea ta.

Si apropo, nu ea a compus melodia, producatorii. Chiar nu o reprenzinta. Dar producatorii au ales-o pentru ca are o voce angelica si e foarte frumoasa. Si e reclama la premiile EMA. Mai si gandeste, nu e bine sa ti-o ia gura pe dinainte, da?

Voce angelică? laughing
Adică, o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune=voce angelică?

Ce creier pot avea unii! o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune? Bai, chiar ca nu stii ce e aia muzica! Da' tie ce-ti place? Marlyn Manson? Fata asta chiar munceste ca sa aiba vocea asta, da? Ia asculta tu melodii de-ale Selenei cum ar fi "Magic" sau "Naturaly" Sau "Round and round" sau "Tell me something I don't know" sau "Dices" sau "Un ano sin lluvia". Aproape toata lumea o place pe Selena si se mai gaseste unul ca tine sa comenteze! Auzi si tu "mimoza afona"?! Stii ceva, mai bine lasa subiectul si intoarce-te la melodiile care iti plac tie. Daca nu-ti place Selena mai bine nici nu raspundeai la intrebarea mea. Eu am intrebat cui ii place, nu cine o face pe Selena "mimoza afona"!

| HermioneLove a răspuns (pentru Adda66):

Pai daca nu-ti place de ce ai dat funda la cineva care a spus ca nu-i place?straight face

| Adda66 explică (pentru HermioneLove):

Pentru ca acela a spus simplu ca nu-i place. Wøodenpints a numi-o pe Selena "mimoza afona"! crying Trebiua sa spuna ca nu-i place si gata, nu aveam nimic cu el.

| HermioneLove a răspuns (pentru Adda66):

Eh,lasa nu la toata lumea le place Selena Gomez pentru ca nu stiu sa aprecieze muzica adevarata si buna! dar Selena este cantareata si actrita mea preferata! o ador! love struck love struck si da Wøodenpints esta cam enervant si la mine tot se baga unde nu-i fierbe oala!sad

Ce frumos! Uite, tu chiar apreciezi muzica frumoasa. Ai vazut macar ce a zis despre vocea ei? o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune! crying

Scuze,trebuie sa ies de pe TPU. dar daca mai scrii vreun comentariu iti raspund maine. happy

Da ce te zbaţi ca musca între geamuri? Eu doar mi-am zis păerea despre ea.

Dacă goblina aia are voce, atunci Freddie Mercury e mai are?

Auzi,n-o compara tu pe Selena cu Freddie Mercury, da? El a muncit mult mai mult, este de mai mult timp in showbiss. Hai sa lasam subiectul. Am inteles. Nu iti place si punct.

| ReDcss a răspuns:

Aasculta aceast amelodie de 2 ori si poti sa zici ca devii nebun

Întrebări similare