Ok,am văzut titlul, cine o cântă.
Nu pun stop la Iron Maiden pentru jegul ăla de deşeu muzical.
Pot sa stiu de ce o numesti "jeg"? Pentru ca injura putin? Acolo vrea sa arate cat de diferiti sunt oamenii. Dar nu poti si nu poti sa pricepi.
Nu mă deranjează cuvintele vulgare în melodii. Dar mimoza aia afoană nu poate arăta nimic. Este doar o panaramă comercială făcută să placă oamenilor cu puţini neuroni.
Aceste cuvinte nu ma deranjeaza. Asta e parerea ta.
Si apropo, nu ea a compus melodia, producatorii. Chiar nu o reprenzinta. Dar producatorii au ales-o pentru ca are o voce angelica si e foarte frumoasa. Si e reclama la premiile EMA. Mai si gandeste, nu e bine sa ti-o ia gura pe dinainte, da?
Voce angelică?
Adică, o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune=voce angelică?
Ce creier pot avea unii! o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune? Bai, chiar ca nu stii ce e aia muzica! Da' tie ce-ti place? Marlyn Manson? Fata asta chiar munceste ca sa aiba vocea asta, da? Ia asculta tu melodii de-ale Selenei cum ar fi "Magic" sau "Naturaly" Sau "Round and round" sau "Tell me something I don't know" sau "Dices" sau "Un ano sin lluvia". Aproape toata lumea o place pe Selena si se mai gaseste unul ca tine sa comenteze! Auzi si tu "mimoza afona"?! Stii ceva, mai bine lasa subiectul si intoarce-te la melodiile care iti plac tie. Daca nu-ti place Selena mai bine nici nu raspundeai la intrebarea mea. Eu am intrebat cui ii place, nu cine o face pe Selena "mimoza afona"!
Pai daca nu-ti place de ce ai dat funda la cineva care a spus ca nu-i place?
Pentru ca acela a spus simplu ca nu-i place. Wøodenpints a numi-o pe Selena "mimoza afona"! Trebiua sa spuna ca nu-i place si gata, nu aveam nimic cu el.
Eh,lasa nu la toata lumea le place Selena Gomez pentru ca nu stiu sa aprecieze muzica adevarata si buna! dar Selena este cantareata si actrita mea preferata! o ador!
si da Wøodenpints esta cam enervant si la mine tot se baga unde nu-i fierbe oala!
Ce frumos! Uite, tu chiar apreciezi muzica frumoasa. Ai vazut macar ce a zis despre vocea ei? o pisică cu coada prinsă-n aspirator+autotune!
Scuze,trebuie sa ies de pe TPU. dar daca mai scrii vreun comentariu iti raspund maine.
Da ce te zbaţi ca musca între geamuri? Eu doar mi-am zis păerea despre ea.
Dacă goblina aia are voce, atunci Freddie Mercury e mai are?
Auzi,n-o compara tu pe Selena cu Freddie Mercury, da? El a muncit mult mai mult, este de mai mult timp in showbiss. Hai sa lasam subiectul. Am inteles. Nu iti place si punct.
RatuscaCeaUrata întreabă:
Ţiiţţţu întreabă:
anonim_4396 întreabă: