| publicname a întrebat:

Cum ar arata Romania fara cocalari(si nu ma refer la ascultatorii de manele, ci la persoanele cu comportament de cocalar) si fara rromi (cum sa nu fim rasisti? http://stirileprotv.ro/......atii.html)

7 răspunsuri:
| georgesur a răspuns:

Buna intrebarea,. greu de imaginat raspunsul!
Trist este ca tot mai multi romani ingroase rindurile cocalarior(dehh, raul este mult mai molipsitor decit binele), societatea ii accepta iar media ni-i prezinta ca modele.

| Mihaela_2782 a răspuns:

In primul rand, nu numai in Romania sunt cocalari, deci nu o sa scapam de ei nici odata. Stii tu... "De ce tie frica, de aia nu scapi".
Iar in al doilea rand, daca in Romania nu ar exista si destia noi de cine am mai rade?(pentru ca asta e adevaru, cand vezi un cocalar nu te poti abtine)
In concluzie, Romania ar fi foarte trista fara cocalari, deci lasa ca e bine. Sa gandim pozitiv, nu?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ar fi concurentă din punct de vedere economic cu Suedia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare tara se gasesc astfel de specimene. Nu trebuie judecati, ci lasati in prostia lor.

| mickeye a răspuns:

România fără țigani și români țiganizați ar fi perfectă.

| primaru a răspuns:

Ar arata foarte ati garantez asta si eu m-am saturat de astea care sufera de ei.

| Fazanu a răspuns:

Astea sunt vise... Nici masuri nu ai cum sa iei. Cocalarii ne invaluiesc din toate partile. Asta e viitorul Romaniei.