| DianaPaula14 a întrebat:

Cum as pute sa imi descopar talentul? Adica ceva la ce sa fiu buna se pare ca nu ma pricep la nimic.

14 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Fa ce iti place, trebuie sa iti placa ceva si daca ti se pare ca nu evolueaza la acel lucru care te pasioneaza, treci la altul

| Wøodenpints a răspuns:

De ce ai impresia că în tine trebuie neaparat să zacă un talent pe care trebuie doar să-l descoperi?

| ErrorFound a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ca asta le-a bagat in cap Disney Channel.....Nu e logic?

| ErrorFound a răspuns:

Talentul nu se refera fix la ce tine de frumos (pictura, dans, cantat..bla bla bla).
Gandeste-te la un lucru pe care il faci bine si gata, ti-ai descoperit talentul.
Daca esti buna la matematica, fizica, sport, IT, frecat menta(zic si eu...) inseamna ca acela e talentul tau.

| taken a răspuns:

Cei mai multi dintre noi nu avem nici un talent.

| Maxim96 a răspuns:

Talentul singura ti-l descoperi, trebuie sa te cunosti foarte bine pe tine insuti si vezi ce0ti merge mai bine

| bloodyhell a răspuns:

Incearca sa faci cat mai multe chestii

| alexblack00 a răspuns:

Pai talentu iti vine singur adica nu stii dansa nu stii face nimic eu nu prea cred trebuie sa stii sa faci ceva nu te descuraja singura

| Turdeanul a răspuns:

Testeazale pe toate pana gasesti una care iti place

| paty00 a răspuns:

Talentul unor persoane este innascut, insa majoritatea trebuie sa munceasca pentru. a obtine rezultate. MUNCA este secretul, AMBITIA este motivatia, INCREDEREA IN SINE este primul pas; asa cum si altii au spus-o:"Nu te descuraja singura", cu totii suntem buni la ceva si orice alegeri am face in viata toate drumurile duc in acelasi loc, ceea ce alegem este doar modul in care ajungem acolo.
Doar ai incredere in tine si persevereaza in orice ai face, doreste a fi cea mai buna si vei fi.
Bafta!

| DemonicBlood a răspuns:

Nu poti afla ce talent ai pana cand nu incerci diverse activitati.

| AzazelRO a răspuns:

Habarnam,incearcale pe toate laughing
Dans, sport, desen, cantat... Trebuie sa iti iasa ceva. Daca nu, tolaneala...Eu asta fac+dans

| pinacolada4 a răspuns:

Toti ne pricepem la cate ceva indiferent daca este bun sau rau. Unii stiu foarte bine cum sa scuipe seminte in ochi la oamenii care trec pe strada, altii se pricep foarte bine la muzica... Fara munca nu poti obtine nimic bun, talent fara munca=0.
Am observat si ideea de vocatie usor conturata in intrebarea ta, daca ai intrebari in legatura cu acest aspect nu ezita sa le pui, imi poti trimite si mp.

| yourstar a răspuns:

Fa ceea ce iti place cel mai mult deegzemplu pictura, dansul etc. perfectioneazal in fiecare zi, nu uita toti au un talent ascuns! happy