| Black_Cherry a întrebat:

Cum as putea sa fotografiez peisajele si sa iasa cat mai frumoase sau interesante? plzz cine imi da niste idei?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

1) Fa cit mai multe fotografii, ca sa ai apoi de unde sa alegi. Vei ramine uimita ca, vazind o anumita poza mai apoi, e mult mai reusita decit altele pe care le considerai ca vor iesi reusite, desi cind ai facut poza nu ai bagat de seama asta. 2) Exista pe net programe simple de editare foto, te poti familiariza repede cu ele (o spun in cunostiinta de cauza, pentru ca si pentru mine fotografia si prelucrare ei pe calculator e o pasiune), si poti scoate anumite efecte in evidenta. Si, nu in ultimul rind, mai citeste cite ceva despre arta fotografica. Sunt sigur ca vei reusi sa inveti cite ceva, ca sa poti face poze faine.

6 răspunsuri:
| drpopa a răspuns:

Idei? depinde de peisaj, de luminozitate de unghiul in care se realizeaza fotografia, am un prieten care e fotograf amator in timpul liber stiu ca realizeaza o fotografie din cel putin 10 unghiuri diferite, in diferite momente ale zilei face pentru un singur subiect o serie intreaga apoi le descarca pe calculator si foloseste un program de editare f avansat in care le retuseaza rezultatul e uimitor, poate cel mai bine ar fi sa folosesti un program din acesta sunt sigura ca ai obtine rezultate f bune bafta

| Irina a răspuns:

Http://www.dcviews.com/tutors.htm
Ai acolo o sectiune cu "landscape".

| danbnz a răspuns:

Http://badorgood.com/
Poate iti gasesti inspiratia aici...

soothe
| soothe a răspuns:

Incearca sa citesti tutorialele care ti s-au recomandat de catre ceilalti si in plus, cauta sa iti faci un stil al tau. Ce vrei sa spui cu fotografia aceea? Ai grija la incadrare, ce contine poza, sa aiba echilibru (nu sa fie ingramadite toate intr-un colt si in rest cerul gol) si mai ales ai rabdare la fiecare poza. Merge mai greu la inceput dar dupa aceea chiar are sa inceapa sa iti placa de tine, ce talentata esti. Las-ti inima sa lucreze, adica fa cu suflet totul. Bafta don'shoara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pozeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai id tau