Buna...pai a facut pe adam si eva si apoi dupa ce au gustat din pomul din care le era interzis Dumnezeu i-a trimis pe pamant, unde au facut bebelashi si tot asa pana s-a umplut pamantul
Simplu Cu ajutorul lui Dumnezeu. El i-a creat pe Adam si Eva. Apoi ei ne-au creat pe noi
Dumnezeu l-a creat pe Adam din nu stiu ce...si dupa aia i`a rupt o coasta si a facut`o si pe Eva si tot asa au facut copii si copii lor copii si tot asa
Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui... spiritul( o parte din Dumnezeu), ne-a creat corpul astral din praf stelar si corpul fizic din elementul pamant. Viata pe pamant a aparut dupa formarea lui, categoric...Intrebarea e...noi eram cand el se forma?
Pentru evolutzionisti: cum de naiba au evoluat o serie de primate, atenztie da? o singurica serie, din care s-au raspandit ca paduchii pe tot globul de-a lungul istoriei. pana aici totu bine, da de ce nu mai sunt alte serii de primate in diferite stadii ale evolutziei? asa ca evolutionismul in forma sa e greu de digerat, logic vorbind. evolutzionism poti sa-i spui dupa creatzionism, cand au inceput parintzii primari sa-si imprastie odraslele in timp. bafta
O planeta trece pe langa terra si o intreaba:
- ce mai faci, soro?, nu te-am mai vazut de mult
- ce sa fac, in general bine, doar ca mi-au aparut homo sapiens...
- da, mi s-a intamplat si mie... nu-ti fa frobleme, o sa-ti treaca.
@nony-lasa-i in plata..., oricum ei nu inteleg mult mai multe, de aceea ajung sa puna intrebari idioate aici pe TPU.insa asta este din cauza ca citesc numai revistele de scandal.
@GeOrGy -vulgar si stupid mi se pare neuronul tau.mai treci pe la scoala.era o simpla gluma la faptul ca aici pe TPU, toata lumea se masturbeaza si ramane insarcinata, multe dintre pitipoance, ramanand de la periuta de dinti.
@bro-de unde frate perie de sarma? tu nu vezi ca se masturbeaza in cada, pe strada, pe scaun, in bucatarie, peste tot pe unde apuca, dupa care ne intreaba daca a ramas gravida? chiar nu inteleg cum de Raluca aproba astfel de intrebari.eu am facut scurta la mana de cand tot resping, insa am ajuns si eu la vorba @psiholoagei-cineva ma face pe la spate.
anonim_4396 întreabă: