anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum instalez stilurile ale de scris la messenger ca ma tot zapaciti nu am nici un FONTS!

Răspuns Câştigător
| Larysa13 a răspuns:

Pai.daca vrei sa descarci fonturi uite aici ->http://www.ffonts.net/
descari ce font vrei apoi intrii in "my computer" -> "Disc local C" -> "WINDOWS " -> Fonts
P.s daca ti se descarca fonturile cu Winrar, extragi prima data ce este in el si apoi copiezi in "C" la folderul "Fonts"

Si la messenger mergi in bara de sus "Preferences" -> "appearences"-> Change fonts & colors" si iti setezi acolo.
Sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Poi da dar nu merge sa instalez pe messenger stilurile ale dupa www.dafont.ro. Nu stiu cum se dwnloandeaza Cum?

| babe100 a răspuns:

Cum sa nu ai frate!? Deci dai acolo sus la "Messenger", alegi "Preferences" si intri la "Appearance" si dai la "Change Fonts & Colors..." si de acolo iti alegi cum vrei tu sa fie scrisul. Bafta!

| Raduu a răspuns:

Intra sus, la optiunea Messenger si apoi intra la preferences, sau apasa Ctrl+Shift+P pentru a intra direct... Intra la "Appearance" > "Change Fonts & Colors", alege-ti fonturile si apoi da-i apply, happy Funda?big grin

| amychan57 a răspuns:

Pai,dai la messenger in bara de sus,mai jos de butonul de inchidere in stanga,apoi pe Preferences,apoi pe appearences, si dai pe change fonts and colors, sper ca te-am ajutathappy