E greu de învățat a vorbi cu accentul pur englezesc ( care de fapt cred că se vorbește în vreo cel puțin 10 variante)dacă nu trăiești zi de zi acolo în găoace. Limba trebuie vorbită și auzită. Altfel nu o poți realiza de unul singur.
LOL! Urmareste filme, asculta niste muzica. E spurcat rau accentul si dialectul lor. Nu te supara dar asta e o parerea de mea personala. Un prieten a terminat facultatea si nu poate "grai". m8(meit) Succese
Vorbeste cat mai mult pe Engleza.Eu asa am ajuns cea mai buna din clasa la accent
Cel mai bun program pentru tine este
Rosseta Stone. Este cel mai bun program care te-ar putea ajuta sa inveti orice limba straina. Efectiv functioneaza ca un profesor. Iti trebuie insa microfon.
De ce ai vrea sa vorbesti ca jamie oliver.o engleza neametita dar fluenta e cea mai onesta. invatasem franceza pentru cum era citita intr-un film, sau spusa fara nicio intonatie in filmele lui bresson.
strici limba accentuand-o dar pana si un accent international de-al tau e frumos.
http://www.youtube.com/watch?v=1wsexiARcQ4&list=LLtnJUcLVKrhiDOYfgBptnOg
Pai o metoda cunoscuta de mine este sa vorbesti mult cu un creion in gura ( tinut in dinti )
Willl întreabă:
Kornelia33 întreabă: