| Konan13 a întrebat:

Cum pot avea accent britanic? Pasi simpli va rog happy Nu conteaza ca va lua O luna\Un an dar totusi vreau sa ajung sa am macar un pic pentru ca in vara ma duc la verisoara mea in Islington(United Kingdom)si vreau sa o impresionez happy

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

E greu de învățat a vorbi cu accentul pur englezesc ( care de fapt cred că se vorbește în vreo cel puțin 10 variante)dacă nu trăiești zi de zi acolo în găoace. Limba trebuie vorbită și auzită. Altfel nu o poți realiza de unul singur.

| AgathaRo a răspuns:

LOL! Urmareste filme, asculta niste muzica. E spurcat rau accentul si dialectul lor. Nu te supara dar asta e o parerea de mea personala. Un prieten a terminat facultatea si nu poate "grai". m8(meit) Succese

| Park1Suin a răspuns:

Vorbeste cat mai mult pe Engleza.Eu asa am ajuns cea mai buna din clasa la accent

| VitalyDeMarco a răspuns:

Cel mai bun program pentru tine este
Rosseta Stone. Este cel mai bun program care te-ar putea ajuta sa inveti orice limba straina. Efectiv functioneaza ca un profesor. Iti trebuie insa microfon.

| frzq1 a răspuns:

De ce ai vrea sa vorbesti ca jamie oliver.o engleza neametita dar fluenta e cea mai onesta. invatasem franceza pentru cum era citita intr-un film, sau spusa fara nicio intonatie in filmele lui bresson.
strici limba accentuand-o dar pana si un accent international de-al tau e frumos.
http://www.youtube.com/watch?v=1wsexiARcQ4&list=LLtnJUcLVKrhiDOYfgBptnOg

| marius7122 a răspuns:

Pai o metoda cunoscuta de mine este sa vorbesti mult cu un creion in gura ( tinut in dinti )

Întrebări similare