Daca vrei sa scoti in evidenta un motiv principal estompand fundalul. trebuie sa folosesti un teleobiectiv sau zoomul la distanta focala mazima si daca asta nu este suficient se recomkanda sa luvrezi cu diafragma /blenda deschisa la maxim, evident daca aparatul tau iti permite sa faci aceste reglaje.
Tocmai ce spuneam la altă întrebare mai devreme.
Pozezi chestii banale din unghiuri ciudate, iar dacă cineva îţi spune că aia nu-i artă, e o panaramă (cum de fapt şi este) tu să-i răspunzi cu nasul pe sus: 'ba e artă bă ţărane, da' tu eşti prea incult s-o înţelegi".
Acum pe bune, de unde vă vine la toţi smegma asta cu miros de artă? De ce toţi vor să facă chestii artistice? Aţi depăşit pragul mediocrităţii şi speraţi la un alt nivel?
Exista si fotografie de arta, asta chiar daca tu nu poti accepta acest lucru, dar te contrazice chiar Realitatea si nenumaratele expozitii de fotografii artistice cu imagini intr-adevar socante prin frumusetea sau expresivitatea lor!
Am zis eu că nu există? Există, dar extremn de puţine. Maxim 10% din tot ce se vrea artă în fotografie, chiar este artă.
Iar ca să faci ceva din ăia 10%, îţi trebuie mai mult decât un aparat bun.
Sper ca tu nu consideri poze artistice alea de le vezi pe weheartit sau mai stiu eu unde.
Duduc întreabă: