Autocontrol. Cand ai impresia ca toti se uita la tine, parca atunci faci mai mult zgomot. Nu te mai gandi si nici tu nu te uita la ceilalti pentru a " prinde " pe cel care se uita la tine.
"Arta de a mânca frumos..."
Da, interesant punct de vedere...
Eu zic, că dacă vei mânca încet şi cu gura închisă, nu vei mai avea probleme. Dar cel mai probabil, totul e doar în capul tău. Ţi-ai dezvoltat singură un complex. Încearcă să te relaxezi şi să nu te gândeşti atât de mult, la ce vor zice alţii! Fii tu! Relax!
Mananca cu gura-nchisa,iar cand mesteci, mesteca calm, gandeste-te ca mancarea care o mesteci este ceva fragil.In plus, atunci cand mesteci calm vei simti si adevaratul gust al alimentelor.Nu cred ca se uita cineva la tine.Este o parere care subconstientul tau, te face sa o crezi doar pentru simplul fapt ca stii ca nu mananci fara zgomot.Este doar o iluzie!
Mininka cum maninci de obicei doar ca cu gura in chisa daca vei incerca sa te schibi vei putea parea ridicola parerea mea a si inca una cind maninci daca esti cu cineva inkearca sa maninci si apoi vb si dupa aia asigurate ca nu tia ramas mincare intre dinti si totul cred ca va fi ok!
Sal exerseaza in oglinda, pa Aia cu uitatul e doar o senzatie, eu am senzatia ca se uita la mine cum sunt imbracat sau cum pasesc, E doar o chestie imaginara din cauza sensibilitati accentuate a unei usoare stari depresive si a lipsei de incredere pe care o au uni dintre noi in anumite perioade de timp, pa