| AdelSofie a întrebat:

Cum pot sa imi descriu desenele? Adica sa vorbesc despre ele.
Ajutor, va rog.

4 răspunsuri:
| Dumbi a răspuns:

Eu cand fac un desen, il fac ca simt nu ca sa fie acolo frumos. Cand faci un desen iti pui sufletul(cel putin asa fac eu…).
Incearca sa spui ce simti, de ce l-ai facut, scrieti pe o foaie ce sa spui, si apoi inveti sau citesti de pe foaia respectiva. happy

| mimimumu a răspuns:

1.Ce reprezintă desenul tau?
2.Ce te-a indrumat sa desenezi asta?
3.Dedici acest desen cuiva in mod special?
4.Ce vrei sa înțeleagă lumea din desenul tau?
5.Ai încercat sa reproduci alta operă de artă sau e creatia ta proprie?

Răspunde la aceste intrebari si încearcă sa realizezi o descriere.

| Donsavas a răspuns:

Practic ar trebui sa scrii acolo demersul pe care l-ai facut pentru a realiza acea creatie personala. Ce te-a motivat sa desenezi un anumit lucru si de ce ai ales sa il desenezi in modul in care l-ai desenat. Cam ce ti-ai dori sa transmiti celor ce-ti vad desenul? Spor la pictat!

| alexiaolaru09 a răspuns:

Poti sa spui culorile pe care le ai folosit, ce simbolizeaza desenul, de unde ti a venit idee, ce culori ai folosit(tempera/acrilice/ulei), daca e desen original, ce ai vrea sa inteleaga lume cand se uita la el, ce sentimente ai cand il privesti, daca l ai facut gandindu te la o persoana anume. Apoi poti sa spui titlul creatiei, sa spui daca ti a dat altcineva numele plansei, daca ai cautat pe internet. Daca ai pus rama/paspartu poti sa spui de ce ai ales acele culori, daca se leaga de culoarea ta preferata. Si cel mai important trebuie sa spui ce se afla pe plansa! Sper ca te am ajutat, eu asa fac si am luat cursul de pictura cu nota maxima. Mult succes!