Pai daca rugineste la apa in timp inseamna ca-i tinichea,daca nu, inseamna ca este argint, eu stiu fiindca am o bratara de aur dar cre ca e la fel...Mai am un lant tot asa, am meres la plaja si mi-am dat seama ca bratara era din aur si lantul tinichea. Daca e greu atunci priveste-l foarte atent si poti sa-ti dai seama daca este tinichea sau argint. Sper ca te-m ajutat si bafta.
Buna. Pe piata exista o solutie "Reactiv acid pentru testare argint". Cumperi o sticluta si poti testa oricand daca ai dubii. Din pacate pe piata se fac multe falsuri. Metodele cu magnetul, peretele etc sunt doar mituri.
Nu doar argintul lasa urme gri pe var... am "scris" cu cheia intregi povesti de dragoste pe peretii scarii blocului si crede-ma, cheia nu e din argint
Baga-l in otet sau in apa, verifica daca are 925-ul inscris pe el sau vezi daca lasa urme gri pe var fara sa zgarie.
@StartingANewLife : Dar cheia ta a zgariat peretele. Deci fii mai atenta pe viitor la ce citesti pentru ca eu am mentionat clar ca nu trebuie sa zgarie atunci cand lasa urme.
Daca are stanta aia cu 925 sau probeaza-l pe perete daca lasa o urma gri pe var fara sa zgarie inseamna ca e argint.
Dacă este de argint, pe spatele brăţării sau ce ai tu, scrie un număr. Uită-te dacă scrie ceva! Dacă nu, este tinichea! Succes! Pupici.