| bellena a întrebat:

Cum preferati sa cunoasteti istoria, dintr-o perspectiva romantico-literara, una economica, una politica sau  de manual?

12 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Romantico-literara!winking

| TipulVerde a răspuns:

Prefer sa cunosc istoria dintr-un punct de vedere real... spre economic si politic... dintr-o perspectiva istorica

| Teardrop:] a răspuns:

Romantico-literarahappy:p

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Romantico-literara daca este totusi bine documentata. Bineinteles ca stiu ca pot sa apara inadvertente... dar oricum istoria este o poveste a trecutului asa ca eu prefer sa o citesc ca pe o poveste.

| andreutz a răspuns:

Pentru mine nu conteaza...prefer sa mi-o povesteasca fostul meu profesor de istorie, din toate perspectivele...omul ala stie sa aleaga detaliile cele mai importante si mai captivante, sa imi trezeasca acel interes pentru istorie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai normal mi se pare ca din mod politic si economic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din documente si cu cat mai putina implicatie politica (asa cum s-a intamplat foarte mult in ultimii 20 de ani).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Istoria este bine sa fie una singura si sa arate pe baza unor anumitor dovezi ca exact asa au stat lucrurile si nu altfel.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Istoria este ceva care a trecut, iar cel care a scris-o influenteaza prin prisma lui evenimentele, chiar daca este istoric... fiind influentat de politica si armata din vremea sa...asa ca nu stiu cat de reale 100% sunt faptele istorice ...mai placut de citit istoria este sub forma romantico-literara, dar strict pentru faptele istorice prefer reviste de specialitate, care prezinta istoria cronologic, neromantata si cat mai mult documentata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Din toate punctele de vedere: romantico-literar, economică, politică sau de manual.
Pa, pa.

carla
| carla a răspuns:

Din toate pespectivele, dar imbinata armonios happy

| dulcika a răspuns:

Romano- literatura