| pickles a întrebat:

Cum propun sa apara o revista in romania?

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Gandesti revista, ce contine, cate pagini, aparitie la ce perioada. faci coperta - prima pagina, apoi intri pe http://www.bibnat.ro/ISSN-s122-ro.htm, citesti acolo, iei formularul, il completezi si-l trimiti. ti se va da un issn pentru revista.
de-aici incolo - texte, poze, dtp, tipografie, difuzare. daca ai nevoie de mai multe informatii, da-mi un mesaj privat.

3 răspunsuri:
| vladimir23 a răspuns:

Sa propui e usor pentru a realiza o revista trebuie sa te gandesti despre ce scrii in ea, cum sa fie lunara sau bilunara, iti mai trebuie si un cod ISSN (Ce este codul ISSN?

Codul ISSN permite identificarea unică, la nivel internaţional, a titlului unei publicaţii seriale.
Este un cod numeric standardizat, format din două grupe de câte 4 cifre, separate prin cratimă, precedate de acronimul ISSN. Cel de-al optulea caracter este cifra de control a codului. Poate fi o cifră sau X.
Codul ISSN nu are semnificaţie decât prin el însuşi şi nu conţine informaţii referitoare la originea sau conţinutul publicaţiei.
Codul ISSN nu are valoare juridică şi nu asigură exclusivitate asupra titlului căruia i-a fost acordat.), ITI MAI TREBUIE SA MERGI LA O EDITURA si mai trebuie s ai niste sponsorizari (firme, societati culturale sau colectiv...) pentru a putea iesi revista pe piata, dar daca vrei sa ai o revista proprie nu ti trebuie mai nimic din ceea ce am scris mai sus poti sa o faci pentru tine doar iti trebuie bani de xerox si de legat( rev lipita sau cu arc sau etc). Sper ca ti am fost de ajutor.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-ti gasesti un editor, sa nu mai vorbim de sponsori