anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum putem sa spunem ca poporul roman e un popor urat? Stiind foarte bine, ca aceasta popor a dat nastere la scriitori exceptionale unde frumusetea existentiala este de baza ca Camil Petrescu, Panait Istrati, Ionel Teodreanu, Liviu Rebreanu,.

80 răspunsuri:
| ovidiu8msn a răspuns:

Urat, doar din punctul de vedere al carecterelor oamenilor.

| Cosminovici18 a răspuns:

Urat in sensul ca e plin de tigani care ne fac de ras

| baifrate a răspuns:

Puteai sa incepi si tu cu un alt scriitor, suna cam aiurea cand incepi sa vorbesti de scriitori si faci cacofonii din astea..no offence!

| Marilena_7549 a răspuns:

Nu este urat din punctul meu de vedere dar nici cel mai special.

Răspuns utilizator avertizat
| baifrate a răspuns (pentru aicinuehi5):

Frate ai scis ca Camil..in fine ..scuze pentru interventie.happy

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru aicinuehi5):

Cum adică "adică?", eşti idiot? Nu ştii ce ai scris şi ce-i aia o cacofonie?

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Aşa, şi? Poporul român din prezent e cel "urât", mereu ne agăţăm de trecut şi noi înşine statornicim. Când ieşi pe stradă, ce vezi? Gângavi şi melteni cu burţi revărsate, dar cu BMW X600. Nici ei n-au trecut BAC-ul cum nici majoritatea din generaţia asta nu l-au trecut. Apoi, unde îţi îndrepţi privirea? La conducere; oameni agramaţi, cu tradiţie de oieri care vorbesc cu prune-n gură dar care-s europarlamentari (da, fac referire la EBA şi domn' Gigi, ironic făcut "domn"), oameni plini de tupeu care confundă ţara cu un vas şi ne dau flegme în faţă (a.k.a Băsul) şi nu în ultimul rând, oameni care se complac cu situaţia.
Şi am sărit peste alte specimene.
Frumos popor, frumos.

| baifrate a răspuns (pentru aicinuehi5):

Ba da ...imi pare sincer rau ca te-am deranjat laughing

| DanielaMe a răspuns:

Dupa parerea mea, poporul roman este urat de cei ignoranti, ce vad doar "desteptii" Romaniei : hoti si altii. De pe alta parte, Romania este foarte importanta in domeniul istoric, dar oamenii din ziua de azi se uita doar la rau si nu vad binele.

| stpu a răspuns (pentru Noluckjustskill):

Ponta, Vanghelie, Becali, Voiculescu, Vadim, Dan Diaconescu, Antonescu, Nastase, Iliescu etc.

| stpu a răspuns (pentru Noluckjustskill):

Iti doresc sa traiesti intr-o tara condusa de Vadim, dar o tara din care eu sa nu fac parte. Bine, m-as bucura enorm sa aflu ca nu locuim in aceeasi tara, caci prin Romania sunt multi ca tine care se cred inteligenti si cand colo... ce sa vezi? Copy-paste, nani-nani, eu vara ma-mpusc etc.

| Paulla a răspuns:

Ştii câţi au trecut bac-ul anul ăsta?
Nici n-are rost să scot în evidenţă toate erorile poporului român, că le ştii şi tu, dar te prefaci că nu le vezi.
Iar literatura română e slabă. Tremură în faţa literaturii ruseşti, germane sau franţuzeşti.
Nu vă mai agăţaţi de trecut, că asta nu îmbunăteţeşte cu nimic situaţia actuală.

| baifrate a răspuns:

Bai parerea me e ca nu mai trebuie sa aruncam vina pe politicieni, schimbarea in bine a Romaniei venind din partea locutorilor mai exact la nivel social.e o parere personala happy p.s.pana la urma politicienii sunt pusi acolo tot de romani asa ca ..degeaba asteptam o schimbare din parte politicii romanesti cand noi la nivel social suntem praf...happy

| baifrate a răspuns (pentru Noluckjustskill):

Da e adevarat..si trist in acelasi timp happy

| Paulla a răspuns (pentru Noluckjustskill):

'De fapt politicienii si institutiile statului ar trebui sa impuna si sa vegheze asupra unor norme' Din păcate, ăştia care-s sus puşi reprezintă poporul român. Nu te aştepta să facă ceva ce românul de rând nu ar face.

Aici sunt de acord, tocmai asta scoteam şi eu în evidenţă, că mulţi se plâng dar nu fac nimic. Oricum, eu n-am drept de vot.

N-am nevoie de o scuză, doar ascult unul din cele mai complexe genuri muzicale. Un gen care, din fericire, nu-i pentru toată lumea. Ia uimeşte-mă şi pe mine cu gusturile tale rafinate în materie de muzică, dacă tot consideri că rock-ul e infect.

Dreptate oricum am, că nu te pot convinge pe tine, asta-i altceva.
Am văzut că te-ai legat de metal, dar în general persoanle care au o problemă cu genul ăsta muzical nu înţeleg nici rock-ul complet.
Eminem îţi inspiră ţie ceva? E atât de comercial că-mi dă dureri de cap. E pierdere de vreme să înşir argumente pe aici, vroiam doar să văd ce asculţi tu(m-am lămurit); pentru un moment mă gândeam că eşti unul din ăia care o ard pe clasică, numai pe clasică, şi susţin sus şi tare că ăsta-i singurul gen muzical care merită ascultat. Mă enervează persoanele care spun din start 'nu' la o melodie doar pentru că aparţine unui anumit gen muzical(excepţie fac manelele şi house; da' nu-s sigură că astea se încadrează la muzică).
Skillet e un gunoi comercial şi nu se încadrează la metal. E un rock alternativ, hard rock. Mă gândeam că o să dai un exemplu de formaţie rock/metal care-ţi place, da' mă aşteptam să zici Metallica sau Rammstein, că astea deşi sunt ascultate de mai multă lume, sunt formaţii geniale.

| baifrate a răspuns:

Hahaaa laughing) de unde s-a plecat si unde s-a ajuns..nu e ok laughing)..asa se intampla in toate topicurile de genu' laughing)