| αηιтα a întrebat:

Cum sa fac sa inteleg teoriile si lectiile la geometrie. funita pentru cel mai folositor raspuns

Răspuns Câştigător
| Rose123 a răspuns:

La geometrie ai problema pe jumatate rezolvata daca ai facut desenul corect. Incearca sa te concentrezi si sa intelegi cu adevarat la ce se refera teorema,nu doar sa o inveti ca un papagal. Am colegi care doar o repeta, dar asta nu ii ajuta deloc. Si nu uita : Repetitia este mama invataturii, asa ca fa exercitii.

5 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Totul la geometrie tine de imaginatie si creativitate.ai facut foarte bine ca ai pus aceasta intrebare la arta si cultura. orice teorema,oricat ar fi de incurcata,o poti descurca simplu:imagineaza`ti o chema care sa se refere la acea teorema(de exemplu, la teorema lui pithagoras-un triunghi isoscel)apoi incearca sa legi incet informatiile de "desen". daca nu reusesti in mkintea ta, expune pe o hartie.nu e neaparat sa fie foarte bine proportionata, ci doar sa o vezi tu.iar la demonstriatiile unor ipoteze, incearca sa privesti informatiile asa incat sa poti scoate ceva din context.
iti urez multa bafta

| N3X7 a răspuns:

Nici eu nu-s bun la geometrie si in mai am teza
La algebra mai pricep eu cate ceva.da la geometrie is varzacrying

| nana0000 a răspuns:

Trebuie sa fi atent din clasa la lectie si o poti tine minte, daca nu merge trebuie' sa faci meditati.

| AlynutzaLove a răspuns:

La geometrie trebuie sa stii fiecare cuvant si iti imaginezi sau desenezi desenul, ca asta inseamna geometria, dar daca sti cuvinbtele atunci poti intelege toata teorema

| Alle_3959 a răspuns:

Pai...Secretul consta in cat mai multe exercitii! Stiu ca e greu...Si mie mi s-a parut la inceput, dar cu timpul o sa excelezi. Baftahappy