La geometrie ai problema pe jumatate rezolvata daca ai facut desenul corect. Incearca sa te concentrezi si sa intelegi cu adevarat la ce se refera teorema,nu doar sa o inveti ca un papagal. Am colegi care doar o repeta, dar asta nu ii ajuta deloc. Si nu uita : Repetitia este mama invataturii, asa ca fa exercitii.
Totul la geometrie tine de imaginatie si creativitate.ai facut foarte bine ca ai pus aceasta intrebare la arta si cultura. orice teorema,oricat ar fi de incurcata,o poti descurca simplu:imagineaza`ti o chema care sa se refere la acea teorema(de exemplu, la teorema lui pithagoras-un triunghi isoscel)apoi incearca sa legi incet informatiile de "desen". daca nu reusesti in mkintea ta, expune pe o hartie.nu e neaparat sa fie foarte bine proportionata, ci doar sa o vezi tu.iar la demonstriatiile unor ipoteze, incearca sa privesti informatiile asa incat sa poti scoate ceva din context.
iti urez multa bafta
Nici eu nu-s bun la geometrie si in mai am teza
La algebra mai pricep eu cate ceva.da la geometrie is varza
Trebuie sa fi atent din clasa la lectie si o poti tine minte, daca nu merge trebuie' sa faci meditati.
La geometrie trebuie sa stii fiecare cuvant si iti imaginezi sau desenezi desenul, ca asta inseamna geometria, dar daca sti cuvinbtele atunci poti intelege toata teorema
Pai...Secretul consta in cat mai multe exercitii! Stiu ca e greu...Si mie mi s-a parut la inceput, dar cu timpul o sa excelezi. Bafta
AshiChan întreabă: