Pai aici depinde il cunosti el te cunoaste sunteti amici? daca nu va cunoasteti inceara sa vb cu prieteni prietene de ai/ale lui intereseaza-te vezi poate are prietena, si daca nu are atunci apropriete de el prin intermediu prietenilor si dupa aia chiar e simplu trebuie doar sa te comporti in asa fel incat sa ii dai de intzeles ca il placi daca deja sunteti amici vb si tu cu o prietena comuna sa se duca la el si sa ii explice care e treaba sa il faca sa ii placa de tine si sa il ia tare din prima nu mai merge faza cu biletu in banca asa ca vorbiti pe mess cauta tot timpu cate un subiect sa te bagi cu el in seama insa sa nu pari disperata daca vezi ca el nu da nici un semn ca e dispus sa fiti impreuna du-te la el si spune-i ca aveai alta parere despre el si ca tu chiar il placeai insa acum ca se comporta atat de indiferent nu mai ai aceeasi parere despre el nu stiu mai dc nu vb cu o prietena apropiata e stie cum sta treaba acum eu am spus asa pentru o anumita categorie de baieti ...bafta si nu te indragosti prea tare ca o sa suferi
Pai. in primul rand fa'te prietena cu el.Fii simpatica, simpla, fa'l nebun dupa tine. Si dupa aceea lasa timpul sa vb. Vezi tu daca lui ii place de tine si asa mai departe.
Nui zice adica incearca mai intai sa te apropii de el.iti zic eu ca eu i-am zis si mi-a zis exact asa"na pacat.eu nu te iubesc" (P. S.: E aceeasi sit ca a ta) acu mai asteptam pareri! Si pe mine m-ar interesa
Cori2002cori întreabă:
Duduc întreabă: