"uite. eu nu vreau sa te ranesc, dar nu simt nimic pentru tine. Asa ca, obisnuieste-te cu ideea te rog. Putem ramane prieteni, dar din pacate nimic mai mult"
Sau, ai putea sa stai cu el o vreme, dar sa te porti mai urat cu el, ca sa nu mai vrea sa fie cu tine.
O zi buna!
Îi spui doar că nu simți același lucru și-l rogi să nu-ți mai facă curte. Atât! Mai mult și mai frumos nu ai ce să îi zici. Se va supăra și așa dar asta e problema lui până la urmă. Poate reacționa urât, te poate bârfi dar asta ține de maturitatea lui și nu trebuie să pui la suflet.
O greșeală enormă e să îi spui chestii gen „știi... ești un băiat super, hai să fim prieteni" etc. O să creadă ori că-l „vrăjești" ceea ce-l va enerva și mai tare sau va crede că-l faci urât! Dacă îi spui că e super, deștept etc dar nu vrei să fii cu el, va rămâne cu o variantă: fizicul!
Eu cred ca ' ca asa: (si eu am spus si o mers )
"uite, stii noi ne distram bine impreuna, si uh pentru mine esti un bff, dar nu mai multh.Sa nu te simti prost din cauza asta, ca oricum noi o sa ramanem cei mai boni pr, si poti sa contezi pe mine pentru orice."
daca' nu merge si se supara, o sa'i treaca, destul de repede, ca daca' te place inseamna ca vrea sa fit bff.
Clasicul "imi place de tine, dar doar ca prieten", desi s-au cam prins si ei ce inseamna asta. Sau ai putea sa i-o spui intr-un mod amuzant sau macar in timp ce faci ceva amuzant, care sa-i distraga atentia de la mesaj. o.o
Bună,
Nu ai cum să îi spui unui băiat că nu îl placi fără să îl rănești...
Subscriu @FucktheSystem.
Din propria experienta, uite eu sunt alta fire nu sunt genul tau si nu cred ca ne potrivim (e frumos elegant si delicat )
Si eu am fost in cazul asta i-am zis ca poate ar trebui sa gasim pe altcineva si sa o lasam moale intre noi doi. lucrurile se mai schimba, sorry.
La mine a inteles succes
Va multumesc muult pentru raspunsuri. toate au fost ff folositore. Paste fericit>
Poti sa ii spui asa ca e dragut arata bine dar nu e baiatul potrivit tie. sa nu fie trist ca va gasi el pe cineva