| Fetus a întrebat:

Cum vi se pare acest desen http://imgur.com/UhmGNut? l-am facut prin clasa a 5-a.

18 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Foarte frumos happy

| OldSoul a răspuns:

Interesant, frumos colorat.
Are talent cel care l-a picatat.

| Fetus explică (pentru OldSoul):

Eu l-am desenat happy Am mai multe pe profilul meu de facebook in caz ca vrei sa vezi.

| OldSoul a răspuns (pentru Fetus):

Lasa-mi fb-ul tau prin mesaj sau com.

| RainmakerX a răspuns:

Felicitari! Este un desen foarte reusit. Ai mult talent, sunt sigur de asta.

| ywar a răspuns:

Foarte tare! Admir oamenii talentati care au ceva de spus.

| raMLesS a răspuns:

Fetus, e foarte fain am făcut eu unul pe sketchtoy, oricum dacă-l făceam pe o foaie îmi ieşea mai bine dar uite link-ul : http://sketchtoy.com/65396333
xD.

| Fetus explică (pentru raMLesS):

Bravo happy l-ai facut cu mouse-ul?

| raMLesS a răspuns (pentru Fetus):

Da, am făcut cu mousewinking.

| Fetus explică (pentru raMLesS):

Foarte tare. Eu nu nimeresc nici iconitele cand vreau sa deschid ceva laughing

| LaughingKarima a răspuns:

Un desen foarte reusit, bravo happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minunat, bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte reușit pentru o natură statică. Îmi place schema culorilor și cum ai făcut umbrele.
Dar am două chestii de obiectat: priza e disproporțională în raport cu para și peretele, iar umbrele date de și de pe pară trebuia să fie spre stânga dacă ai ales partea din dreapta ca fiind luminată.

| Fetus explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate in legatura cu acea priza big grin dar sa stii ca pe unde se vede alb este de fapt creion verde si s-a vazut alb din cauza blitz-ului happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fetus):

Mă gândeam că ar putea fi de la blitz, dar culoarea de pe podea și pereți pare făcută "natural" mai deschisă.
Oricum, sunt doar detalii tehnice. Te deprinzi repede cu ele. Și sper că vei continua să pictezi, măcar la nivel de hobby. Ai talentwinking

| Satango a răspuns:

Frumos. Îmi amintesc un moment. Eram de vârsta ta şi tata mă învăţa să conturez, să pun umbre. Din câte îmi amintesc pe un măr. Nu am desenat niciodată în culori, doar în creion grafic.

| AlexAleex a răspuns:

Foarte interesant! Bravo!

| CfTPU a răspuns:

Foarte ingenios! Ce fain ca ai pus umbre si lumini fix acolo unde trebuie. Eu sunt pe clasa 5, si nu as reusi asa ceva nici in o mie de ani!

Întrebări similare