Sa nu crezi ca as putea sa te las[ nu te-as parasii niciodata:*eu nu ma voi schimba:X langa tine voi fi pas cu pas sa nu te simti singur vreodata ai toata dragostea
2)Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era? Inca de cand ne'am cunoscut, loc de cuvinte nu era : x
3)maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc te iubesc:X
4 )[ ] Orice s-ar intampla el p mine` ma iubeste`[ ] Eu sunt fetita lui si fara mine`innebuneste` [ ]
5)[?]. oricat vor unii Nu Ne DeSpArTsI Oricat spun altii noi Ne iubim AzI Ne Certam ca asa E Dragostea Maine, Soarta Ne Va Impaca [?]
6)Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X\\\
7)Poate sa se puna si-n cuR si-n cap ~ ca tot de mine aRe drag "
8)Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii tai sa fiu cea mai importanta fata.
9)da eu nu stau s`o asCult.asta ar fi culmea +stii bine Ca.nu`mi pasa de ce ziCe` lumea :X"
10)Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;| Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]
• Ne trebuiesc miliarde de oameni ca sa completam lumea. Dar eu am nevoie de o singura persoana ca sa o completeze pe a mea.
Te iubesc pentru ca exista momente când te enervez la culme.Si tu tot gasesti puterea sa ma ierti.
Baiete, orice imbecil poate rani o femeie dar doar un barbat dintr-o mie poate sa o ia cu el pentru totdeauna.
O a doua şansă nu înseamnă întotdeauna un final fericit...
Dragostea e ca iarba: o semeni, o creşti şi vine o "vacă" şi strică tot.
Fiecare gand al meu se termina in bratele tale.Acolo este linistea, nebunia si siguranta mea.
Şi chiar dacă nu ţi-o spun des; chiar dacă nu o spun atunci când ştiu c-ai vrea s-auzi de la mine acele cuvinte; vreau să ştii că eu chiar te iubesc şi ţin la tine!
DELETE la probleme, REFRESH la minte, UNDO la toate greşelile şi SAVE la momentele fericite.
Pe zi ce trece ma conving mai mult ca singura persoana care se preocupa pentru inima mea =>... funda?
"Daca planul A a esuat..Nu uita, alfabetul mai are 25 de litere!"
„Voi păstra Craciunul în inimă și voi încerca să-l tin cu mine tot anul"
"E nevoie de doi ca sa descopere adevarul: unul ca sa-l rosteasca si celalalt ca sa-l priceapa."
"Omul nechibzuit caută fericirea în departare. Cel înţelept o caută sub picioarele lui."
"Componentele fundamentale ale fericirii sunt: să faci ceva, să iubești pe cineva și să speri la ceva."
Dragostea curată şi suspiciunea nu pot locui împreună. Alexandre Dumas
Dragostea este frumoasă tocmai pentru că nu cunoaşte nicio silnicie, e preferinţa sinceră. Camil Petrescu
Dragostea este misterul între doi oameni, nu asemănarea dintre ei. John Fowles
Dragostea este spaţiul şi timpul măsurate cu inima. Marcel Proust
Când iubeşti puternic, găseşti întotdeauna ceva nou în persoana iubită. Blaise Pascal
Dragostea este spaţiul şi timpul măsurate cu inima. Marcel Proust
Dragostea e un extaz; ne scoate din noi înşine. Miguel de Unamuno
Dragostea este o fiinţă sălbatică. Când încercam să o ţinem în frâu, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne înrobeşte. Când îmcercăm să o înţelegem, ne tulbură. Paulo Coelho
Dragostea este primul lucru capabil să schimbe total viaţa unei persoane de la o clipă la alta. Paulo Coelho
Dragostea este cea mai puternică forţă din univers. Moliere
Dragostea îi face pe oameni să se simtă egali. F. M. Dostoievski
Toate pasiunile ne fac să comitem greşeli, dar dragostea ne face să săvârşim greşelile cele mai ridicule. la Tochefoucauld
Dragostea constă în dorinţa de a da ceea ce este al tău altuia şi de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta. Emanuel Swedenborg