Da Vinci
is la arte la pictura si l'am studiat
nici nu'ti vine sa crezi cate'a facut omu asta
funda?
Da Vinci era pictor si inventator iar Mozart compozitor ...cum ar putea fi ei 2 comparati?
Chiar interesanta intrebarea pentru. ca Leonardo s-a ocupat de o gramada de lucruri, mai putin muzica. Motzard era un compozitor surd. toate melodiile sale care sunt extraordinare sunt facute de un om absolut surd. care nu aude de fel. este incredibil. un astfel de geniu. nici nu mai are rost sa spun de la cati ani si-a inceput activitatea de compozitor.
ambii sunt niste genii. pacat ca Leonardo e mai apreciat pentru pictura si restul lucrurilor nu dau atat interes lumii sunt niste genii. aveau iq-ul peste 200... eu nu as putea sa aleg intre ei doi niciodata
Pai, in primul rand DaVinci este pictor si Mozart este compozitor.Mie una imi place Mozart, pentru ca iubesc muzica.
Da Vinci nu a compus muzica, din cate imi amintesc [spre deosebire de Mozart(!) ]. E vreo chestie si eu nu stiu?:-s
Pai e cam o tampenie sa-i compari, avand in vedere ca sunt in domenii diferite. Dar, fiind pasionata la maxim de muzica, o sa-l aleg pe Motzard.
O zi buna!
Unde dai si unde... crapa! Ce legatura are pictura (sau stiinta) cu muzica? Eu ii aleg pe ambii. Ambii au facut lucruri extraordinare, fiecare in domeniul sau. Daca ma puneai sa aleg din domeniul picturii doar, sau doar al muzicii, iti alegeam doar unul, dar asa mi-am permis sa ii aleg pe amindoi. Ca si la atletism, la fiecare proba poate fi cistigator altcineva.