| dan1em a întrebat:

Dac-am sa te iubesc Sa nu ma certi Asculta marea De voi gresi sa nu ma ierti Ma doare ascultarea De n-am sa vin Sa nu m-astepti Caci mi-am urmat chemarea De-ai sa ma uiti Am sa regret Dar va ramane marea Acel albastru infint Ce ne-a vrajit o data Martorul de necontenit Ca imi esti draga fata! ast parerile voastre!

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Versurile sunt agreabile,destul de armonioase,desi starea pe care o comunica este usor confuza:e iubire? e renuntare? e regret? Sau toate laolalta? Finalul insa e fortat si cam incorecta exprimarea; iti propun sa scrii "odata" in loc de "o data"fiindca pare a fi sinonim in vers cu adverbul "candva".Iar versul "Martorul de necontenit", neinteligibil, poti sa-l transformi in "Martor de necontestat"si atunci mesajul ar capata claritate.Numai bine.

| noktambul a răspuns:

Du-te in continuare la mare. Vei gasi de fiecare data cand te vei duce alte fete dragi ce te vor vraji. Nu stiu daca vei ramane impreuna cu vreuna din ele, dar marea va ramane acolo ca un martor de necontenit. Urmeaza-ti chemarea!

| petruclaudiu78 a răspuns:

Vad ca ai incheiat oarecum lista de raspunsuri cu concluzia ta, dar iti scriu totusi.
E chiar buna poezia, dar are unele defecte, in special la inceput si sfarsit.Primul vers a ramas prea lung, desi ai incercat sa-l scurtezi cu cratima la "dac-am", iar ultimele versuri parca sunt din alta poezie, nu se leaga cu celelalte. "Martorul de necontenit" suna bizar, iar "imi esti draga FATA" de asemenea nu e din acelasi registru cu celelalte versuri, ma refer la cuvantul "fata", care e cam lejer (in acest context), ca sa folosesc un eufemism.
Oricum, ai talent, continua!

| prye a răspuns:

Mare talent, mARE mah...Du-te la o academie ceva si poate te faci scriitor ca vad ca ai talent

| UnSimpluGand a răspuns:

E superba [love struck]...o ador mai am putin si o invat pe dearost [am citit-o de ogramada de ori], se vede ca ai talent la poezie e minunata, tine-o tot asa si nu te lasa suferim in Romania de scriitori asa buni ca tine, daca o sa mai ai scrii o sa ajungi ceva in tara asta

Inca odata foarte frumoasa si felicitari!

[love struck]? Funda?[love struck]

Nu am lingusit ce am zis pentru funda sa stii funda am zis cum zic de obicei cand rapsund la ceva...Ce am zis a fost ce am simtit in suflet cand am citit-o...[love struck]

| dan1em explică:

Raspunsurile voastre sunt cele mai obiective critici.va multumesc