Esti un idiot, vrei sa vezi daca sunt oameni la fel de rasisti ca si tine? intrebarea ta e mai mult decat idioata, ce ar fi sa mananci o caramida?
Pe niciunul; as cauta pe cel galben:sunt atat de multi incat invadeaza Pamantul! Glumesc desigur; serios vorbind,as schimba criteriul de culoare si as introduce unul politic; si atunci as impusca un parlamentar roman corupt si iresponsabil; totusi, cred ca mi-ar trebui mai mult decat un glont, atunci!
Pe ala alb,ala negru e sigur ca nu e ungur)(asa era un banc).
serios, ce intrebare e asta? nu as impusca vreodata pe cineva, cu atat mai putin daca are legatura cu culoarea pielii.
Asta ii un banc si raspunsu este : albul ca cel negru nu poate fi ungur. Eu personal nu asi inpusca pe nimeni pentru ca nu am nimic cu nici unul. Cunosc si unguri si chiar sunt de treba
Nu l-as impusca pe niciunul, dar ca sa-ti raspund exact eu as impusca albul.Destul au suferit negrii din cauza albilor.
Sincer pe nici unu...deoarece toti avem aceleasi drepturi.si fiecare are 0 viata care trebuie traita din plin,(acesta e parerea mea)
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: