| JustSimple a întrebat:

Daca ai putea sa refaci lumea dupa bunul tau plac, cum ai dori sa fie?

11 răspunsuri:
| NuImiPunNume a răspuns:

Oamenii sa nu arunce gunoaie pe jos, Mancarea sa fie mai sanatoasa, Oamenii sa nu se certe. si tot ce etse bun in lume. etc.

| Larisa a răspuns:

Asa cum cred ca am vrea toti sa fie.o lume mai buna,o lume care sa respecte mediul,in care sa nu existe,rautate,invidie,moarte, tristete, boala etc

| Chrysk2 a răspuns:

Fara ROMANIA, adica fara majoritatea oamenilor care traiesc aici happy (80% sunt niste prosti)

| bubuzapp a răspuns:

Fara Bani As Face Lumea happy

| Dildau a răspuns:

Banii nu ar mai exista, toti oamenii ar fi egali, fara ura, fara razboaie si materiile prime nu ar mai fi exploatate agresiv.Nu ar mai exista clase sociale, nimeni nu ar fi subordonat altuia, saracia ar disparea etc.

| Kiddduu a răspuns:

Lumea mea de vis ar fi ceva de genu`! Incolor. Pt ca aceasta pentru mine e o culoare falsa. Nu-mi gasesc fericirea!
As face o lume incolora, dar adevarata, o lume de basm si mai simplu sa-ti explic ar fi asa :1.Mai putine gunoaie.2. Oamenii la scoala intre clasele 1-8 sa invete sa protejeze mediul inconjurator! 3.Sa-ti gasesti usor fericirea.4.Toti sa invete sa nu mai fie severi si falsi! 5.Sa fim uniti! 6.Animalele inca sa exziste si tot mai multe pe langa caasa omuluipuppy dog eyeslove struck...7.Totul sa fie un loc frumos ca niciodata chiar daca va fi alb-negru.Va fi adevarat! 8.Muzica Rap-Hip-Hop-House-Rock-Folck...etc. sa exziste dar manele NU! Cam atat pot spune. Totul depinde doar de imaginatia ta!

Răspuns utilizator avertizat
| JustSimple explică:

Daca toti ar fi destepti, n-ar mai avea cine sa ne traga ciubotele!

| Crisvio a răspuns:

Sa fie corect,fara minciuni fara crize(financiare, politice, etc)

| VORTEX a răspuns:

Buna,as face sa dispara hotia,rautatea,saracia,bolile, as face sa fie pace intre oameni, fiecare sa ne traim viata cat mai fericit posibil.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa nu mai fure... sa existe un loc. special de copi uh fel de bloc ceva de genu dar sa fie copii peste 11 -12 ani ceva... nu stiu diferit fata de lumea asta de *** din asta se si omoara lumea nu am ce cauta pe o lume de ***.