| Andy300 a întrebat:

Daca ai putea schimba ceva in tara ta... ce ar fi?

Răspuns Câştigător
| eu..sh doar eu a răspuns:

Pai eu as vrea sa schimb conceptia oamenilor...
sh as vrea sa fie mai civilizata.sa fie locuri .parcuri.in care sa nu te plictisestiniciodata.nu sa stai numai acasa...sh as vrea ca oamenii sa fie mai buni si sa aiba reespect unul fata de altii. daca ar exista acest lucru. s'ar rezolva toate problemele(probabil). sh as vrea sa nu mai existe inegalitate. daca in fata lui Dumnezeu suntem toti egali. de ce sa nu fim si in fata celorlati la fel?
dar tara noastra e cu mult mai "inapoiata" decat celelalte... poate nici peste mii de ani nu va fi ca celelalte...

15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As vrea ca nimeni sa nu poata minti. Orice ar vrea ei sa spuna, pe gura sa le iasa doar adevarul.

| ancutsa410 a răspuns:

Tzara in sinelaughing

| Pupily92 a răspuns:

Ai vreun caiet studentesc de 80 de pagini?
voi avea nevoie sa scriu ce schimbari as face la tara mea...tovarasa Romania!

| Pupily92 a răspuns:

Pe Base si pe Boc(care in tiganeste inseamna saracie si in turceste ****) i-asi plimbat prin toate judetele sa fie batuti cu pietre, i-as infometa 3 zile si dupa aia i-as angaja undeva unde sa aiba salar de 1000 RON. apoi sa le tai 25% din salar si sa-i las sa traiasca asawinking

si dupa Boc si Base, urmeaza multi altii.

pe hoti, violatori, criminali, i-as lua pe toti si i-as baga in puscarie (una subterana) pe viata, pe toti fitosii si smekerii, pe rromi (doar cei care n-au omenie) i-as lua pe toti si i-as lasa pe o insula pustie(cu toate ca mi-ar trebui un continent...).

pe o alta insula as pune toate gunoiele...

fiecare om ar fi obligat sa aiba un caine, in acest fel vom scapa de cainii vagabonti;

as marii salariile si pensiile celor cu venitul mai mic de 2000 RON cu 55%

as tripla alocatiile

as asfalta fiecare drum

as angaja muncitori care sa lucreze pamantul/campiile de la dunare, campiile de vest, campiile moldovei, etc. sa fie recolta mare.

as baga curent tuturor caselor, cablu, caldura.

as renova fatadele tuturor caselor

as micsora preturile cu 10%

as scoate chimicalele de pe piata

bolnavii(cei adevarati) ar avea medicamente+spitalizare gratis...

asadar, votati-ma ca presedinte! laughing

| Pupily92 a răspuns:

Boc pe tiganeste inseamna saracie, iar pe turceste c*c*t/rahat

| AlexBitza a răspuns:

Sunt multe lucruri care trebuiesc schimbate dar cel mai important lucrul este schimbarea modului de gandire a oamenilor.
Asta este parerea unui baiat de 15 ani daca nu am dreptate spuneti...

| LaLaLakin a răspuns:

Huhuu.multehappy
Pai, defectul meu e ca sunt rasista.
sa nu mai existe rromi, si smecheri de.astia care stiu numai sa bata:-J
Si guvernulhappy

Si sa nu se mai minta in prostie in tara asta:-J
Sa fim o tara civilizatahappy

| pitesti a răspuns:

Populatia tarii happy

| oanna_7222 a răspuns:

Eu as vrea sa putem lua permisul de conducere de la 16 ani
Sa nu mai fim in criza si fiecare om al tarii sa aiba cate o locuinta
Sa nu existe discriminari

| kennyisdead a răspuns:

Tara noastra nu e un loc ingrozitor (asa cum afirma tot mai multi), dar e plina de oameni ingrozitori.

| baubau_9290 a răspuns:

Oamenii profitori si necinstiti care strica 100% TARA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puterea de a vedea adevarul dincolo de toate "beneficiile sau rautatile "pe care ni le aduce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creierele populatiei

| zacrazy a răspuns:

Din 213786 de intrebari pe acest site aceasta e cea mai dificila. N-ai ce schimba... Ar trebui inceput de la 0...

| siwel a răspuns:

Pe mine. As vrea sa fiu mai putin corupt, mai bun si mai generos. Poate altii ar fi provocati sa se schimbe atunci.