| AvalohAlyn a întrebat:

Daca ai scrie o carte, un roman etc.despre ce ai scrie? Ar avea un final fericit sau trist?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

C a sa fie un roman bun, care sa captiveze, ar trebui ca subiectul acestuia sa contina mare parte din experienta si trairile mele, dar si ceva fictiune, altfel ar fi banal. Iubesc romanele de dragoste si dramele care au un final fericit, care sa transmita un mesaj benefic pentru cititor, iar acesta din urma, in timpul lecturarii sa-si imagineze intreaga actiune ca pe un film si el sa fie personajul principal!

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

As scrie un roman de dragoste, cu multe suisuri si coborasuri, cu un final fericit, dar invaluit in mister. smug

| cristi202 a răspuns:

De ce sa intristez inimile oamenilor scriind carti care se sfirsesc intr-un mod trist? Mai bine sa fie cu "happy-end". Asa toata lumea va fi fericita.

Răspuns utilizator avertizat
| gigiro a răspuns:

Un roman autobiografic sau o carte politista, inspirat din realitate.Alte genuri sunt mult prea grele pentru pregatirea mea.

| pwp a răspuns:

As scrie un roman de dragoste, cu final trist, ca sa ii impresioneze pe cititori!
poate vor vrea continuarea happy care sa se termine cu un final fericit big grin

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Un scriitor scrie mereu din experientele sale cu viata, ceva sa aiba un punct comun cu ce a trait el, iar finalul ar depinde de personaje.

| scully a răspuns:

Daca as scrie vreodata o carte ar fi cu final fericit si probabil o carte pentru adolescenti.

| A_7901 a răspuns:

As scrie doua ca unul sa aiba un final fericit si unul trist. Nu stiu despre ce as scrie, probabil ca n-as inspira din realitate.

| Lluvia a răspuns:

Probabil ar fi o poveste de dragoste :X oricum cu un final fericit
urasc cartile/filmele cu final tristsad
de fapt am inceput sa scriu 2 carti dar n'am terminat'o pe nici una laughing
sper sa am timp sa le termin in final :X

| TheBadOne a răspuns:

As scrie ceva despre magie /sau despre cat este de cruda viata(chiar este ), despre lipsa iubirii, care ne distruge viata.
Mi-as dori sa aiba un final fericit, depinde de ce voi scrie si dupa ce idee imi va veni.

| EuphoricEyes a răspuns:

As scrie un roman politist:X. Da, ar avea un final fericit si binele ar triumfa.Sau poate un roman de dragoste:X.Depinde de starea mea de spirit! fundita?big grinbatting eyelashes

| LuDo a răspuns:

Pai...cred ca ar fi drama sau ceva asemanatorthinking Si finalulthinking Hai sa zicem nici trist nici fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As scrie un roman intitulat "UnVisAlMeu"!
As scrie despre viata mea, despre trairile, clipele, dezamagirile si experientele din ea! Ar fi in mare parte de dragoste, deoarece sunt o persoana romantica, sigura pe propiile forte si niciodata influentabila!
Nu regret nimic si merg mai departe sperand ca totul va fi bine!
Sunt multe de spus despre mine si despre ce as putea scrie, in concluzie ar fi o carte inspirata din viata mea reala! happy
Happy day!

| lovepiink a răspuns:

Despre ceva romantic! Si finalul ar fi trist!

| Ioana_5955 a răspuns:

Sincer nu stiu despre ce as scrie, dar mi-as dori sa aiba un final din care ceilalti sa invete ceva.