Bună!
Eu una aș prefera o carte cu o tema originală, diferită de cărtile pe care le găsesti la tot pasul.
O zi bună!
Una din cartile pe care vreau sa le citesc de mult este Ingeri si demoni de Dan Brown.Stiu ca este o carte care trateaza eterna batalie dintre bine si rau(apare ca tema iluminismul-ca cult inchinat diavolului) iar personajele principale sunt salvatorii-cei care salveaza lumea de la prapad.Deabia astept sa o citesc, stiu ca o sa fie preferata mea.
Stii documentarele alea cu copiii lupi? oameni care nu se pot iubi pentru ca nu au un etalon de a fi fost iubiti vreodata. si prin asta isi iubesc numai constiinta. te iubesc constiinta tampita! i-au dus in societate sa invete cuvinte formale dar n-au putut face nimic pentru ca spiritul animalic le era prea puternic. ce as scrie urmand conditiile astea existentiale?
c.p: walden
si pe sloganul ala,, de ce nu mergem toti sa traim ca niste caini?''
Nu conteaza tema, dar daca surprinde psihologicul cu tot ce inseamna (depresie, nevroze ) as citi-o. Cartea preferata, Pianista-E. Jenilek
Eu as citi o carte de Dostoievski, oricare, toate sunt bune si profunde.
Dostoievski s-a specializat în analiza stărilor patologice ale minții (nebunia, crima sau suicidul), precum și în explorarea unor procese extreme ca auto-distrugerea, umilirea, dominația tiranică, furia ucigașă, etc. Personajele sale întruchipează adesea conștiințe fracturate, chinuite de povara libertății spiritului, incertitudinea existenței lui Dumnezeu, nihilism și dominația răului. Prin ele, Dostoievski își demonstrează talentul de observator extraordinar al psihologiei umane.
Cred ca acele carti despre pshihologie in care sunt explicate gesturile facute de persoane intr-o anumita situatie. ceva ca ''Allan Pease- LImbajul Trupului''
Dar daca nu iti place poti incerca o carte politista.
Vreau o cartein care sa fie vorba de un cuplu de indragostiti, sa faca orice e posibil sa ramana impreuna.Am citi carti de sandra brown cat lucram mereu citeam, aveam ceva inclinatie.Dar acum ca sunt acasa, parca numai imi arde de citit.
Una cu biserica sau muzica da dar gay in nici un caz ca nu sunt atras de miscarea asta
anonim_4396 întreabă: