Neah.....sincer.....eu cred ca ar fi o liniste deplina pentru ca nu cred ca am putea traii cu o asemenea durere
Foarte probabil. Da eu vad partea pliná a paharului.
M-as face doctor.rezultá : devin miliardar :->
As devine surdo-mut. Mut, ca de la atatea strigete, n-o sa mai pot tipa si-o sa raman fara voce. Si surd ca mi-as pierze auzul la tipetele din jurul meu.
Hmm prostia prea putine tipete
dar daca ar durea rautatea?
atunci da as surzi
prostia e mic copil pe langa rautatea
uite iti dau un ex
ce'i care conduc aceasta tara frumoasa Romania...prosti nu sunt ei. dar rai da. isi bag banii in buzunar si se gandesc nu mai la ei
asta e rutate
si nu nu mai am dat doar un exemplu
Nu se tipa in Romania... se rage mai ceva decat patrupedul numit magarul, partea rea este ca unii au coarne si este greu sa te feresti ca sa nu te impunga>
Se tipa, se tipa peste tot in lume, inclusiv in emisiuni tv, numai ca "tipuritorii " nu-si dau seama ca de fapt se manifesta prostia.
Ooo dar ce ai cu melodiaa "lasa-ne" de spitalul de urgenta...
Ps si eu sunt fan
S-ar tipa peste tot... dupa fata aia a lor de civilizati, occidentalii sunt la fel de superficiali si idioti ca si romanii stai linistit... e fenomen global.
Oh da....si inca cum.....iti dai seama....la fiecare metru patrat sa strige de durere cate-un om ca-l doare prostia
Prostia ca prostia.dar sa vezi ce s-ar intampla daca ar durea nesimtirea (si nu numai in Romania)
Cu siguranta... dar vezi tu ca sa tipi trebuie sa fii iar prostii sunt si cam nesimtiti...(oricum traim intr-o tara in care nimic nu m-ai poate fii recuperat)...