Am citit-o acum 3-4 ani. Mi-a placut.Nu-mi mai amintesc bine numele personajului principal masculin, insa a fost o faza ce m-a facut sa plang: cand eroului i se promite de catre rege ca i-l va da pe tatal sau(acesta era inchis) in schimbul unui serviciu adus regelui. Tanarul erou indeplineste dorinta conducatorului iar regele il elibereaza pe tatal tanarului, insa acesta era mort.Cand tanarul vede aceasta ii cere socoteala regelui si acesta din urma spune razand: Ti l-am promis pe tatal tau, dar nu ti-am zis daca va fi viu sau mort.
Nu am citit-o dar sper ca linkul acesta sa-ti foloseasca:
http://ro.shvoong.com/books/792706-cele-doua-diane/
Am inceput sa citesc aceasta carte din plictiseala...am citit primele pagini si captivata de poveste am terminat-o de citit in 2 zile. Mi-a facut placere sa calatoresc cu gandul in acele timpuri, sa-mi imaginez personajele si locurile prin descrierile autorului. M-a impresionat povestea de dragoste a lui Gabriel si a Dianei, m-a impresionat caracterul lui Gabriel si am fost dezamagita de nedreptatile Dianei de Poitiers. Din pacate nu mi-a placut finalul...amandoi morti . Mie mi-a placut aceasta carte si o recomand si altora.
XBrunetteX întreabă:
AnnaMariaaa întreabă:
Podemos635 întreabă: