Crezi ca Dumnezeu ar crea ceva ce nu ar putea controla? Mai multa atentie la gramatica.
Iraţionamentele şi paradoxurile de sens sunt lipsite de omnipotenta lui. Dumnezeu nu poate face nici o situaţie în care conceptul de Dumnezeu n-ar mai fi Dumnezeu.
Cam stupida intrebarea.Totul se misca chiar si pamantul si soarele si gaurile negre.Intrebarea ar putea fi ce poate opri?
Dacă ai o întrebare, întreabă-L direct! E cel mai simplu mod de a fi sigur de răspuns)
Nu e stupida intrebarea, e un argument folosit de cand lumea, paradoxul omnipotenţei.
Anny- dar de omenire ce zici? De unchiu Adolf Hitler ce zici? Ce zici de Stalin? Sau8 chiar prietenu nostru bun Antonescu? Daca aia au fost oameni a caror judecata a fost data lor de catre dumnezeu, eu nu vreau sa i slujesc lui.
Pentru selef: intrebarea nu mi se pare stupida! Dimpotriva, cred ca te trezeste la realitate si asa cum am mai spus... datrita acestor paradoxuri si acestei povesti care are neclaritati si in care nu exista o oarecare continuitate a faptelor, am ajuns sa cred ca toata povestea asta cu dumnezeu nu e decat o inventie a omului!
TahionN întreabă: