De pe 1 septembrie 1939 pana pe 2 septembrie 1945 http://ro.wikipedia.org/wiki/Al_doilea_razboi_mondial
'96? N-ai terminat a 7-a? Aaaa, da. Scuze . Ai fost absent la toate orele în care s-a vorbit despre al doilea război mondial Şi era şi Google la dispoziţie
@ჯ Šĥع`š Øη ƒίяξ ჯ, @Zenithf
Duceti-va ma si impuscati-va.
Sunt in clasa cu el, e cel mai bun la istorie din clasa, si da, a
terminat a VII-a. Doar ca si-a facut cruce cand a vazut cata prostie poate exista in unii utilizatori TPU si a vrut sa adune oamenii mai inteligenti. Dar tot prostia invadeaza pana la urma. Va treziti voi repede sa comentati. Desteptii lumii, ce sa zic
7h30
@Zenithf, de acord Ce pervers e
@7h30 Pe cine încerci să minţi? E cel mai bun la istorie? Da' la română? "care". Păi, băi frate, ce naiba! Dacă era cel mai bun la istorie nu era nevoie să întrebe în ce an a început războiul. Trebuia să ştie şi dacă îl trezeai la 3 noaptea din somn, şi-l întrebai. Minte pe altcineva, cu noi nu merge Nu te mai semna, nu-i nevoie. PS-Mă împuşc, dacă te împuşti tu primul' poate vine şi Zenith cu noi
@ჯ Šĥع`š Øη ƒίяξ ჯ
Ti-am zis, si-a facut cruce cand, primul lucru care l-a vazut pe TPU a fost valul urias de prostie omeneasca. Voia sa vada cine le mai are cu cultura generala pe aici, si nu doar cu sexul si muzica de cocalari.
Hai, pa.
P. S Nu mint pe nimeni, nici nu imi pasa daca ma crezi sau nu. Poate esti invidioasa, alta explicatie nu imi gasesc, de ce oare dai atata din gurita.
7h30
@ 7h30 Păi dragă dau atâta din guriţă? Nu prea cred. Nici nu vorbesc, eu doar scriu. Şi el credea că dacă pune o astfel de întrebare, va descoperii cine ştie ce filozofi pe aici? Eu cred că n-a ştiut). I mean, mi se pare foarte logic: nu ştii ceva, vrei neapărat să afli, întrebi! Dar, cum naiba, ştii ceva, dar totuşi, tu întrebi despre acel ceva N-are sens.Invidioasă?! Tot ce-i posibil dar cu siguranţă, nu pe voi.
AndreeaRlx întreabă:
Bloodlines întreabă:
Emamuresan întreabă: