| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet a întrebat:

Daca n-am imaginatie nici sa visez, trebuie sa fiu sincer si sa va zic ca nu am visat nimic de 3 ani. Ce ar trebui sa fac pentru a-mi imbunatati aceasta imaginatie?

19 răspunsuri:
| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Sigur visezi, dar unele chestii spon ca visele se uita daca' te uiti in diferite parti dupa ce te-ai trezit.Eu iti recomand sa vezi cat mai mooolthe peisaje, in care s pui uh din imaginatie diferite personaje si obiecte... si FRICA trezeste unele vise.Sau orice iti doresti sau ceva care nu ai vrea sa se intample.
daca' nu merge pui mooolthe culori pe o coala si'ti imaginezi tot felul' de chestii(poate marunte) dar sper a mearga
te pupicesk; :* big grin succes

| DakotaRoyse a răspuns:

Tu vrei de fapt să visezi sau vrei sa ai o imaginaţie mai bogată? Imaginaţia nu prea poţi să o controlezi aşa uşor, cum nici visele de fapt. E un lucru indicat să te uiţi la multe filme, să citeşti, sau pur şi simplu să stai să te gândeşti la anumite chestii, şi nici n-o să-ţi dai seama când o să te trezeşti cu o idee.
Visele nu prea au legătură cu imaginaţia. Visele se formează în subconştient, şi în general utilizează informaţii din realitatea pe care o vezi cu ochii. Nu o să ai în vise niciodată persoane pe care nu le-ai văzut niciodată (chiar dacă tu nu-ţi aduci aminte de ele conştient), nu o să visezi niciodată locuri sau lucruri de care nu ai auzit sau de care nu ştii nimic.
Visele sunt ca o ciorbă cu ingrediente diverse formate de subconştientul creierului, nu de centrul imaginaţiei.

| Kanghu a răspuns:

Nu ai lipsa de imaginatie. tu ai cel putin 1000 de vise pe an. doar ca nu ti le amintesti doar erai in somn. orice om are vise fara ele nu se poate odihni.

| WyvernSky a răspuns:

Bună
Nimeni nu are imaginație dintr-o dată.De exemplu eu citesc foarte multe carți și de acolo eu aflu multe lucruri car epe timp o sa vezi ca te va ajuta foarte mult.Numai sta la calculator atat de mult.Citește citate, poezii uitatăte la descrieri despre animale ca sa afli mai multe.Tu nu visezi, deoarece nu te gandești la ceva.Trebuie sa ai un motiv anume sa visezi ceva.De exemplu m-am gandit la băiatul de care imi place toata săptamana.Și cand m-am culcat a doua zi l-am visat pentur că m-am gandit intens la el.
Baftă!

| missphantomim97 a răspuns:

Picteaza sau scrie! creaza-ti propria lume.
nu trebuie sa faci opere de arta, incearca sa vezi ce iti iese :d e mai placut sa recitesti ce ai scris tu si ce iti place decat sa citesti d\ce au scris altii. succeskiss

| Străfunziu a răspuns:

Ştii ca atunci când te dai tare cu capul de pereţi...vezi stele verzi?batting eyelashes... Încarca, poate îţi revine imaginatia.

| Gumã a răspuns:

Toti visam. Poate tu nu iti mai aduci aminte ce ai visat, dar stai linistita nu este grav
Si cu imaginatia ta.thinking uitate la desene animate

| Larisa a răspuns:

Tu de fapt visezi, pentru ca in timpul somnului creierul deruleaza imagini.Dar uiti ce visezi.Nu poti sa schimbi asta.Incearca sa-ti amntesti ce visezi,sau gandeste-te la cineva drag inainte de a adormi, citeste ceva relaxant, sau gandeste-te intens la ceva frumos

| adriana996 a răspuns:

Cititul cartilor, este cel mai bun mod de a-ti imbogatii imaginatia si gandirea, iti dezvolta creierul. Succes la citit!hee hee

| candygirl a răspuns:

Citeste happy

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Ar trebui sa citesti mai mult! Daca esti inca la scoala, intreaba-ti profesoara de romana ce ai putea citi si daca nu da o raita la biblioteca.Si nu neaparat! Mai uita-te si uh la ceva opere de arta, mergi pe la muzee, vizioneaza un film de calitate.Vezi uh ce iti place!

| Mist a răspuns:

Stiai ca noi visam toate noapte...din 3 in trei minute si sunt vise pe care ni le amintim...ai imaginatie doar ca nu retii visul big grin

| Bogdan19999 a răspuns:

Te-ai gandit ca tu poate ai visat dar nu iti mai aduci aminte? funda?

| LifeIsMyColor a răspuns:

Din cate stiu eu visele sunt din subconstient, dar cred ca ati observat toti ca uneori, atunci cand esti obosit rau, nu mai visezi. Te culci foarte tarziu in fiecare seara? Imaginatia trebuie sa ti'o faci tu. eu depasesc limitele crede'ma =]]] visez si cand nu dorm :]]]. Trebuie doar sa te gandesti la lucruri total diferite si sa le faci, cumva, sa se potriveasca. Incearca sa-ti creezi o lume a ta in care sa te retragi dupa fiecare zi, un loc in care totul e perfect pentru tine. Formeaza'ti idealuri, gandeste'te la persoana iubita, la tot ce iti doresti in viata reala si nu poti sa ai. Hai ca deja aberez :]]]]. Ma rog cam cu atat te pot ajuta. Bafta :*!

| FlyingSparkle a răspuns:

Incearca sa te uiti la filme, desene, sa citesti carti interesante, sa faci alte lucruri pe care nu le-ai mai facut si apoi te asigur ca o sa incepi sa ai vise!

| speeder a răspuns:

Citeste carti si iti vei imbunatati garantat imaginatia. De asemenea, daca te gandesti mult la un lucru, s-ar putea sa visezi ceva care are legatura cu el...

Funda?big grin

| Alina_8150 a răspuns:

Poi in primul rand trebuie sa treci p la barul din colt si sa bei bere sau vin (dupa gust)(pana incepi sa vorbesti ca Gogaie) daca nici atunci nu ai imaginatie inseamna ca trebuie sa te duci la doctor de urgentza! (112)

| D3d3_1182 a răspuns:

Toata lumea viseaza dar deseori nu iti aduci aminte daca ai visat ceva sau nu,,, deci mereu visezi in fiecare seara nu e nimic legat de imaginatia ta... doar ca nu iti mai aduci aminte ce ai visat.si mie mi s-a intamplat cand am fost mai mica ziceam ca nu am mai visat nimic de 2 ani dar nu e asa.o sa ai si tu vise pe care o sa ti le aduci aminte cand te trezesti ca asa daca fiecare am sti tot ce visam am confnda realitatea cu visele si nu ar fi bine. inseamna ca ai memoria prea incarcata sau ceva. ne-a zis si noua la scoala. sper ca te-am ajutatwinking love struck

| Lavysss11 a răspuns:

Sa visezi adica in somn sau sa vesezi tu la un lucru...in somn toata lumea viseaza numai ca nu isi mai aduce aminte si pentru a-ti imbunatati imaginatia citeste carti.