| OanaaxD a întrebat:

Daca nu exista vampiri... dc se tot vorbeste depre ei?

Răspuns Câştigător
| BlueDog a răspuns:

Exista, iar oamenilor le place sa-si vada semenii ucisi in fata ochilor lor si cu matele scoase. Cu alte cuvine, un sambure de adevar+imaginatie=literatura care hraneste sadismul uman.

6 răspunsuri:
| Takocska a răspuns:

Pentru ca e o legenda si despre fiecare legenda se tot mai vorbesc.

| FerLin a răspuns:

DIn acelasi motiv din care se tot vorbeste despre unicorn, ciclop, sirene etc... produsi ai unor legende!

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Fiindca oamenii tot zic ca nu exista, dar nimeni nu stie sigur si pana la urma nesiguranta din ei vorbeste. Plus ca sunt fascinanti si la moda laughing

| ADDYYY a răspuns:

Eu nu cred ca exista vampiri,dar, cum ai spus si tu se tot vorbeste despre ei.Ei sunt precizati de regula in popor si in legende.Un exemplu este in noaptea de Sfantul Nicolae, traditia spune ca fetele trebuie sa puna la fereastra usturoi pentru a tine vampirii departe.Eu cred ca este doar o legenda, superstitie sau o traditie scoasa de popor si nimic mai mult, oricum vampirii nu exista(parerea mea) laughing poate o fi existand:X.

| alledawn a răspuns:

Pentru ca chiar daca nu exista, oamenii sunt fascinatii de legendele cu vampirii si de vampirii in general. Dc crezi ca se fac tot mai multe filme cu vampiri? Pentru ca oamenii ii considera interesanti chiar daca stiu ca nu exista. si mai e si indoiala, pentru ca de fapt nimeni nu poate stii daca exista sau nu cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca s-au facut multe filme cu vampiri si multa lume s-a indragostit de ideea de a fi vampir.

Întrebări similare