M-am bucurat sa vad ca cineva din tanara generatie apreciaza un asemenea film, iar daca mai vrei si alte recomandari as putea sa adaug :
~ Muntele, cu Spencer Tracy (1956) si
~ Batranul si marea, cu acelasi actor (1958)
Alte filme de referinta, apartinand si altor genuri (comedie, politiste, muzicale, etc) cu actori si actrite preferate... cu alta ocazie.
What dreams may come-O iubire fără sfârşit-o poveste frumoasă, plină de sensibilitate, nişte imagini uluitoare, culori fantastice, imaginaţie debordantă, l-am văzut de două ori la rând... şi eu nu prea mă uit la filme drama/romance...
Nu pot unul da pot trei Butterfly Effect-interesanta teoria haosului, Silence of the Lambs- genial filmul, geniala si cartea... si Casablanca - un film clasic cred ca poate sa incante pe oricine cu usurinta
@therock tocmai de asta e si un film dsebit fight club! si da, l-am vazut de vreo 4 ori puncteaza atat de bine nevoia de accedere la nivelurile conturate in piramida lui Maslow.
@kittyalexandra este intr-adevar si printre preferatele mele, profund, educational si cu o colana sonora superba
Nu stiu pe cine as putea declara castigator al celui mai bun raspuns.intrebarea am pus-o in primul rand sa vad ce gusturi au fiecare, credeam ca am vazut cam tot in materie de film bun insa din ce mi-a enumerat rudragos mi-am dat seama ca-s vreo 2 care mi-au scapat.@miletyn si eu consider un film superb "12 angry men' totul e static si totusi stai cu sufletul la gura tot filmul. e folosofic, analizeaza gandirea oamenilor si inteligenta pe care acestia o dovedesc in analiza faptelor pentru a putea da o sentinta corecta.ma bucur mult pentru participarea voasta si mai astept raspunsuri
Sweet November
The Notebook... in acest film ma regasesc! ti le recomand cu inima deschisa
Eu iti recomand V de la Vendeta a aprut recent este foarte interesant...acum depinde si ce fel de filme iti plac tie dar acest film este unu bun si merita vazut
Crash este un film care ne dezvaluie o realitate cruda, o lume in care nu exista prietenie si intelegere ci doar ura si neincredere, iar toate aceste se datoreaza rasismului...
Cu parere de rau, dar nu pot sa recomand doar un film, asa ca... :The Shawshank Redemption, The.Pursuit.of.Happyness, Equilibrium, Gandhi, Australia, The Lives Of Others, LA VITA E BELLA, It's A Wonderful Life (1946), Himalaya. l'enfance d'un chef 1999, Tahan .etc.plus cele mentionate de ceilalti.
E un film in care m-am regasit putin cu personajul principal pentru ca nu am prieteni adevarati ci doar amici! filmul se numeste I love you man e o comedia foarte reusita dar trebuie sa il vezi cam de doua ori sa il intelegi prima oara razi prea mult
AnaMs16 întreabă:
anonim_4396 întreabă: