Cu ziua de nastere : (...) asa mi am inceput ziua de nastere, credeti ca se poate mai rău? iar atunci când mi am pus acea intrebare o masina ma udat din cap pana in picioare... Si bineinteles ca ma întârziat si la scoală (...) a fost cea mai nereusita zi la scoală. Când am ajuns acasă era totul închis. Si nici nu îmi luasem cheile înainte de a merge la scoală in zapaciala in care o trăiam. Am încercat usile si am găsit una deachisa. Când am deschis usa si am aprins becul mi s-a tăiat răsuflarea. Titi prieteni si intreaga familie ma asteptasera in bucătărie cu tort, cadouri si cu dispozitie buna. Nici nu a mai contat de ce fufuese pana atunci...
A doua poti sa o faci despre o excursie sau o zi de vara într-o insula sau tara exotica ceva spontan. Ceava care nu ai mai făcut pana acum. Poti face de exemplu o continuare a primei, gen ca ai primit cadou de la parinti niste blilete către o tara sau, nu stiu ma rog ce doreai tu demult sa vizitezi siti au îndeplinit dorinta si descrii peisajul si traditia sau orice.
Multa bafta! Sper ca ti am fost de folos :*
anonim_4396 întreabă: