-pai ati putea sa scrieti toate numele din clasa pe foite si le puneti intr-o caciula si fiecare alege un bilet.si el/ea care a tras biletul sai cumpere un cadou celui de pe foaie
-ati putea sa puneti decoratiuni prin toata clasa, un brad de craciun ar fi frumos
-o petrecere(asta daca e de acord diriginta voastra)iar la aceea petrecere sa va imbracati in mos craciun/craciunite.
Sper ca te-am ajutat:*
Eu, impreuna cu clasa mea, vom cumpara cate un cadou (cu tematica de Craciun) in valoare de 15 lei (poti pune mai mult sau mai putin - puneti-va de acord) fara sa stim cui il vom da; decat atunci in ziua respectiva cand vom trage la sorti.
Va fi amuzant si vom intra in spiritul de Craciun! Poti urma ideea mea (daca ai inteles ce am tot balmajit eu pe aici).
Primul pas este invatarea colindelor, apoi confectionarea de costume si simboluri ale Craciunului. Poti pune in scena un teatru popular numir Vicleimul.Organizeaza o vizita la un centru de plasament si ofera-le copiilor daruri si un spectacol.
Buna.Un gest frumos este sa cumparati fiecarui profesor cate un glob, o culoare deschisa pe care sa scrieti cu un marker subtire ceva gen sarbatori fericite din partea clasei "x". In acest fel, profesorul.in fiecare an cand va impodobi bradul, isi va aduce aminte de voi. Nu trebuie cadouri scumpe, doar imaginatie.Bafta!
LisaJulie întreabă: