| Suzane3 a întrebat:

Dau funda! Cand este sarbatoarea,, Noaptea ielelor"? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| KidStylinson a răspuns:

Noaptea ielelor este in ziua de Rusalii, care anul acesta pica pe 19 si 20 iunie, nu stiu exat daca este in prima sau a doua zi de Rusalii. Sper ca am ajutat.

10 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Cam in jur de 50 de zile dupa Sfintele Pasti, pe data de 19 Iunie 2016! Cade in Dumnica Rusaliilor, Sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh!

| DeathOfDreams a răspuns:

Există așa ceva?
Wtf

| Suzane3 explică (pentru DeathOfDreams):

Din moment ce am intrebat, atunci exista! Nu ai auzit de Iele/Sanziene? Fac parte din traditiile si obiceiurile romanesti! Vai de mine.

| DeathOfDreams a răspuns (pentru Suzane3):

Era o întrebare retorică.

De Sanziene doar, nu și de cealaltă denumire. Suna dubios, de unde vine și întrebarea mea.

| Suzane3 explică (pentru DeathOfDreams):

Daca era o intrebare retorica, atunci mai bine nu o mai postai! Nu o lua in nume de rau, dar cu astfel de comentarii te poti face de ras! Poti sa cauti pe net mai multe informatii, mai ales ca este vorba de cultura romaneasca! Te pup!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Suzane3):

Alta obsedată de cultura românească. laughing

Oricum, dacă-mi spui mie de căutat pe net informații, tu de ce n-ai făcut-o? laughing

| Suzane3 explică (pentru anonim_4396):

Stai linistita ca m-am uitat pe net inainte, doar ca nu am gasit exact data! Plus ca eu nu consider ca sunt obsedata de cultura romaneasca (cu toate ca nu mi-ar displacea), ci pur si simplu cred ca am doar cultura generala! Sa stii ca mai devreme eu doar ti-am dat un sfat! E decizia ta daca vrei sa-l primesti sau nu! laughing

| justadream94 a răspuns:

19 iunie