| Kamy_Kamelia_1994 a întrebat:

De ce emolay si satanistii sunt feriti de catre restul lumii(adica de unii oameni). ce avem noi? de ce le e frica de noi,si unii nu ne pot accepta asa cum suntem? eu sunt emo, iar fratemeu satanist. am niste oameni la care le e frica de noi, dar la altii nu.de ce?
care stie sa raspunda ca sunt confuza.
ma cheama Kamy.si as vrea s eu un rasp
daca va rog

19 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

E confuza perceptia ta cred, si a celorlalti. In primul rand emo e un curent, satanismul o religie. Apoi, s pune intrebarea ce fel de satanism. Daca fratele tau e satanist teist atunci si el crede in Dumnezeu (vechiul testament e asemanantor), daca e satanist LaVey-an atunci e practic ateu, intrucat satanismul LaVey-an nu rcunoaste vreo zeitate ci considera omul, individul ca fiind propriul lui zeu. Cunosc satanisti LaVey-ani dar si Teisti si in general lumea nu are nimic cu ei..se uita putin mai ciudat la ei daca spun treaba asta dar cam atat. Altfel nu ai cum sa ii deosebesti pentru ca in general sunt mereu la costum sau camasa sau tinute elegante oricum. Cred insa ca generatia tanara nu studiaza propriu zis aceste religii, pur si simplu se macheaza strident, se imbraca metal si gata, sunt satanisti. In primul rand ca sa fii satanist trebuie sa fii botezat in aceasta religie. Cat despre curentul emo, el e inteles gresit in Romania si confundat cu harajaku-ul japonez (ma refer la vestimentatie in primul rand). In general lumea se teme de ce nu cunoaste dar daca face misto de aceste persoane e si pentru ca acestea nu au propriu zis notiuni corecte. Eu am studiat multa religie la viata mea de exemplu.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Am mâncat dovlecei prăjiţi cu brânză.
Şi e un reflex treaba cu chişătu'. Îl dăresc aşă di mult, nici nu ştii.

| Wøodenpints a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce ai mâncat mă? laughing))

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru Wøodenpints):

Da' îi bun mă. Ce ştii tu, treci şi sapă!

De mâine, de mâine.

Oricum tu mănânci orice...

| kuka a răspuns:

Sunt de acord cu TheAce insa ce nu ti-a explicat el clar e de ce sunteti asa marginalizati.
Emo de obicei sunt considerate persoane slabe d.p.d.v. psihic si sunt luati in ras de catre societate pentru simplul fapt ca se plang si exagereaza cu nemultmirea fata de viata lor, fara a face ceva bun in privinta asta, fara a se confrunta cu problemele lor si sa le rezolve.
Cat despre satanisti, practicarea unei religii care venereaza raul, duce la concluzia ca si acea persoana este malefica. Asta e tot un stereotip creat de societate. Insa sunt niste intrebari mult mai importante decat cele puse de tine pe TPU, ci care trebuiesc puse tie: de ce am ales acest mod de viata? de ce trebuie sa fie asa? cu ce imi foloseste mie? cum ma face fericita?
bafta

| Wøodenpints a răspuns:

Taci,doar taci. Te rog. Copil teribilist şi cu impresii de neînţeles ce eşti!

Wanted to say that myself.

Aici erai. Voiam să te întreb ceva.

Nu beau nimic.

| Empathizer a răspuns:

O vorba din batrani spune ca cine se aseamana, se aduna. E normal ca cei care au alte convingeri sa prefere alt anturaj. Orientarea religioasa este alegerea proprie a fiecaruia. Gasiti-va prieteni printre cei cu acelasi tip de preocupari, cred ca asta nu e o problema. Nu cred ca va doriti prieteni care se fac frate cu dracul doar pana trec puntea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu, pe aia care's emo ii doare fix undeva ca ii evita lumea sau ca nimeni nu observa ca ei sufera de nu mai pot. Ei isi vad de durerea lor, fara sa-i intereseze ca ala se uita stramb sau ca celalalt il evita. Voi, astia care va tot plangeti ca nu sunteti bagati in seama sau ca "s-a speriat poporul de voi" nici nu stiti bine ce inseamna emo dar va credeti speciali ca, vezi doamne, suferiti. N-am nimic cu oamenii care's emo, ca nah...fiecare cu ce-l doare, dar e o diferenta intre a fi emo si a fi revoltat ca se tem oamenii de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns:

Stilul tau si al fratelui tau crezi ca e cel mai bun mod de viata? Daca ai vrea sa schimbi ceva ai schimba? Ce anume? Daca nu de ce?

| NbhdDaughter a răspuns:

Draga mea, nu esti Emo din moment ce vrei sa fi bagata in seama si sa iti pese de ce zice lumea...winking Sorry but you are FAKE.

| leeah23 a răspuns:

Pai daca esti emo ar trebui sa stii de ce, nu? din moment ce ai vrut sa fi asa ceva trebuia sa stii si cu ce se manca tot...

| daniela50 a răspuns:

De obicei oamenii concep necunoscutul ca fiind :ciudat, inspaimantator.totusi... poate acelor persoane nu le e frica de tine doar ca nu le convine prezenta ta. banuiesc ca nu sunt deloc k tine.de ex nici eu nu as sta cu cineva emo dapoi cu un satanistlaughingserios nu ai auzit de "cine se aseamana se aduna".

| OMGZombiesEverywhere a răspuns:

Oamenilor le e in general frica de ce nu cunosc. In ziua de azi sa fii emo e normal, dar cred ca celorlalti le e frica de fratele tau datorita tuturor povestilor aiurite(spun eu) despre ritualuri satanice, blesteme etc. Nu vei putea schimba parerea oamenilor despre tine niciodata, dar viata e prea scurta ca sa te iei dupa ei. Fii asa cum vrei sa fii si nu ii lua in seama pe ceilalti.

| Kamy_Kamelia_1994 explică (pentru OMGZombiesEverywhere):

Dar asta nu ii afecteaza cu nimic. daca tot sunt crestini trebuie sa nu le fie frica numai de D-zeul lor drag.nu si de noi, deci la aceasta teorie ai puttea spune ca nu sunt crestini. multumesc de raspun