| Rockyourlife a întrebat:

De ce Leonardo Davinci a ascuns atat de multe secrete in tablourile lui?; Ce credeti ca ar putea sa fie atat de maret incat sa puna niste secrete in tablouri acele secrete fiind niste numere ce a vrut sa ascunda in spatele acelor numere? happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DaVinci nu a ascuns nici un secret. Lumea de azi innebunita dupa mistere cauta si "potriveste" tot felul de lucruri in tablourile sale.
Ai vazut schitele sale tehnice? Adevarate opere de inginerie. Cea mai cunoscuta este schita unui elicopter, pe cind elicopterele inca nici nu existau. Acolo mister, nu zimbetul Mona Lisei, sau nu stiu ce tufis din fundal.

| Andrei123Andrei a răspuns:

Existenta unor astfel de secrete ar fi o posibilitate...nu stiu exact ce sa zic.
Daca iti place subiectul iti recomand cartea "Codul lui Da Vinci" de Dan Brawn. Mi s-a parut tare.

| ferdin a răspuns:

Eu nu cred ca a ascuns vreun secret in tablourile lui.Dar stii cum e lumea, inventeaza lucruri pentru a fi in centrul atentiei.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Poate experiente(dati)din viata lui care a dorit sa traiasca prin arta sa.Acele coduri au fost puse acolo poate nu atat pentru a fi misterios si indescifrabil cat pentru a trai in vesnicie cu inima impacata ca a lasat mostenire in acele tablouri toate zilele lui bune, fericitehappy