anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu crezi in dumnezeu, ai avut vreo data necazuri sa stii ca el te-a ajutat pana acum si te ajuta in continuare... de ce nu crezi in,, el,,?

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu una cred in DumnezeuwinkingFiecare e liber sa creada ce vrea.Nu are nimeni dreptul sa oblige pe cineva sa creada in Dumnezeu.happyFiecare cu ce crede.big grin

| Parintele a răspuns:

Pentru ca nu exista!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Daca necazurile sunt facute de om, cum ar putea o entitate spirituala sa imi rezolve problemele? Plus ca se presupune ca El are marele sau plan cu si pentru noi. Crezi ca o sa isi lase planul sau doar sa se preocupe de mine? Nu sunt decat unul intre 6 miliarde. Iti dai seama ca pentru a rezolva problemele fiecaruia, iar trebui o tona de timp numai sa ne asculte?

| Ben. a răspuns:

Nu cred in El fiindca nu vreau sa-i dau un nume si o forma. cred in Noi, cred ca putem sa fim mult mai buni si mai destepti, numai ca trebuie sa stam o secunda si sa gandim...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cred, dar omul e liber sa aleaga intre cele trei teorii: crestinism, darwin, extraterestri. Sau orice combinatie dintre ele, cum am mai raspuns intr-o intrebare anterioara.

| machupicchu a răspuns:

Nu poate afirma nimeni ca sigur nu crede in D-zeu, dar unii faceti atata parada pe aceasta tema si astfel generati raspunsuri in contradictoriu. Decat sa tot incercati sa discutati ceea ce nu este de discutat, ci doar de crezut tu cu tine, mai bine ti-ai completa studiile si ai incerca in asta viata, cel putin sa nu mai gresesti... uita-te bine ce si cum ai scris... si apoi sa vezi daca mai este cazul sa critici parerile sau convingerile altora, care din anumite puncte de vedere te depasesc...si s-ar putea sa ametesti intr-o adevarata discutie pe aceasta tema...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred in el, pentru ca tu nu te-ai logat cand ai pus intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Credinciosule! se scrie "Dumnezeu"(cu litera mare)si" El" la fel...esti veriga slaba...intrebare stupida...alta mai ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite de ce nu cred, pentru ca daca ar exista, s-ar preocupa de cultura ta, nu te-ar lasa sa parazitezi spatiul virtual cu mostre de analfabetism.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cine te-ai referit cand ai pus aceasta intrebare? Ti-as raspunde, dar as vrea sa -ti dai si un nume, si sa spui la cine te-ai referit cand ai pus aceasta intrebare.