Cum nu putem fi campioni mondiali la nimic. Ai auzit de Simona Halep? Sau de echipa de gimnastica a României.
Dta tragi concluzii pripite fără să te informezi.
Cei mai buni magicieni din lume din lumina reflectoarelor
sunt majoritatea șarlatani iluzioniști care
supuși unor teste riguroase nu rezistă.
Magicienii reali nu fac tamtam de ceea ce știu, ca să te uimească pe tine.
De ce românii nu pot să ajungă campioni mondiali la nimic?
Aici din nou se vede lipsa dtale de informare, și ideile preconcepute.
Așa că eu te întreb, că nu am încotro, dta la ce ești bun, la ce te pricepi, când îi acuzi pe toți ceilalți români că nu sunt în stare de nimic. De ce te preocupă toți ceilalți? Nu cumva ca să îți ascunzi sub asta propria lene și nepăsare de toate cele? Dacă este cumva așa, atunci devină sunt toți ceilalți și România, nu-i așa? De ce oare?
Țin să te contrazic:
1-Conducătorii noștri sunt cei mai buni magicieni de pe Terra.
2- Suntem campioni mondiali la tăiat frunze la câini și la ars gazul degeaba.
Romania are o populatie relativ mica si guvernul nu prea investeste in astfel de lucruri, de aici si raritatea.
Suntem campioni mondiali la tenis. La o multime de concursuri de robotica si astronomie romanii ajung printre primele locuri.
Presupun ca sunt romani care exceleaza si in alte domenii, dar nu m-am interesat.
Pentru ca asta este felul nostru, depinde cum se ambitioneaza fiecare. Motivul nr.1 este ca o generalitate are un mediu de crestere destul de prost si majoritatea fiind asa automat greu este ca cineva sa realizeze ceva, minoritatea care deja sunt constienti ca trebuie sa faca ceva invata mai intai sa se fereasca si sa faca fata grupurilor generale, mediul prost.
Vorba lui Mitică Dragomir, românul e campion mondial la pase cu călcâiul și la antrenat echipe de fotbal
Poate daca te ai interesa mai mult ai realiza ca avem si noi cateva chestii pe langa recordul mondial pentru cea mai corupta tara. O avem pe simona halep, avem laserul de la magurele, mai documenteaza te
Romanii is talentati la orice dar nu experti? Nu cred ca conteaza prea mult ca romanii nu sunt campioni. Chinez sau roman, tot om e