Ca au adversitate fata de rusi. Ne-au cam suparat, subjugat, comandat iar noi ne-am cam suparat. Am fost obligati sa invatam rusa si ni s-a acrit de ea. Totusi mai sunt si oameni carora la place.
Mie imi place si mi-ar fi placut sa invat rusa in loc de engleza.Suna mai bine rusa.
Cu siguranta nu o urasc insa probabil li se pare destul de dificila asa ca aleg alta limba mai usoara[sti doar ca noi romanii cautam sa facem lucrurile cele mai usoare, dar nu toti!]
Eu nu urasc această limbă, dar nu-mi place pentru că nu e aşa de folosită cum ar fi engleza, franceza...
Poate ca e complicata si greu de pronuntat, si noi, romanii, am avut de furca cu ei.
Pentru ca se spune ca rusa este cea mai grea limba (in materie de vocabular ).
NU o urmam doar ca nu ne place.EU nu am nimic ca rusa dar ca nu-m, i place.Toti avem gustrui diferite inainte imi placea si imi place limba coreeana si toti imi spun kas ciudata ca ask asfel de limbapan la urma daca tie iti place asa e tot ce conteaza
Funda?
Poate pentru. ca e o limba destul de dificila. Dar eu nu prea am auzit ca romanilor nu le-ar placea.
Noua,romanilor ne place limba romana.In istoria romanilor,multe popoare doreau sa ne cucereasca tara,dar cel mai mult vroiau rusii,fiindca ei nu aveau dealuri,munti, campii, etc.De aceea au vrut sa ne ia tara.In ziua de azi romanii vor sa isi pastreze limba romana cu cuvintele de origine.In trecut rusii nu ne-au lasat in pace si noi uram tot ce tine de ei. Sper ca am putu sa te lamuresc. Funda?
Intebarisiraspunsuri întreabă: