anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sa aleg?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Viata este o multitudine de alegeri! Trebuie sa le facem, suntem nevoiti sa alegem!

16 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Depinde ce vrei sa regreti - ca nu ai ales cand puteai s-o faci sau ca ai ales si e vina ta ca nu merge... laughing
Totusi eu aleg votul. Sunt optimista si cred ca pana la urma va fi bine...

cristian
| cristian a răspuns:

Pentru ca este ''democratie'' si ti se ofera sansa.

carla
| carla a răspuns:

De ce sa alegi, cand poti avea tot? big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pt ca ai posibilitate

assiris
| assiris a răspuns:

Sa alegi... ce?

| Krina a răspuns:

Deoarece ai fost inzestrat cu discernamant si inteligenta, spre deosebire de alte "animale". Ai fi preferat sa ti se impuna totul in viata?
Iti dau un exemplu: esti pus in situatia de a ramane somer; sau, varianta a 2-a, ai posibilitatea de a alege intre a ramane somer si a lucra cu jumatate de norma, sau de ce nu sa optezi pentru alt loc de munca.
Alegi fiindca alegera e un drept, un privilegiu.Si intre 2 rauri, alegi raul mai bun. happy

| selef a răspuns:

Ca sa ajungi mai repede.

| RamonaMn a răspuns:

Pentru ca ai posibilitati de alegere.happy

| DenissaDeea a răspuns:

De ce sa nu alegi cand ai sansa de a alege!

| claudiarebecca a răspuns:

Motivul principal ar fi ca sa iti exprimi opinia si personalitatea... dar faptul ca nu poti sa le ai pe toate e o motivatie a alegerii la fel de buna happy

| N538961518 a răspuns:

Ca sa nu hotarasca altii pentru tine.

| Paula a răspuns:

Pentru ca trebuie, nu poti sa ai si alba si neagra...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca ai aceasta oportunitate, doar n-o se iei tot ce ti se pune pe tava.la un moment dat fiecare alege numai sa nu aleaga pana...culege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu poti primi mereu si sa accepti ce ti se da. La un moment dat te saturi vrei sa alegi singur. Asa macar iti dai pumni in cap singur fara sa invinovatesti pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai pus o intrebare mult prea generala... Sa alegi ce? Unul din drepturile omului? Intre a face un bine si a face un rau? Intre o carte si un CD cu muzica? Sunt foarte multe intrebari cu tema de a alege ceva sau pe cineva, sau de a alege sa faci sau sa nu faci ceva...
De ce ai face acest lucru? Nu stiu...depinde de tine...tot ce se misca are dreptul de a alege...Alegerea este parte din educatie si din maturizare atat fizica cat si psihica...
"De ce sa aleg?"... pentru a te maturiza, pentru a avea experiente, pentru a te educa singur (nu este vorba de educatia primita de la parinti sau din scoala), pentru a fi parte din masa oamenilor... si pentru multe alte lucruri pe care daca vrei sa le cunosti ai putea sa-mi scrii la: daniela.constantin@gmail.com.
Daniela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi nu poti sa le ai pe toate...trebui sa alegi