| Vavsvoomvoom a întrebat:

De ce sunt cartiile electronice underrated?
Toata lumea are o parere proasta de ebooks, si subestimeasa cititorii acestora. De ce?

Răspuns Câştigător
| SyraMadeily a răspuns:

Nu cred ca toata lumea le subestimeaza. Personal am intalnit multe persoane care le prefera, insa, cum spunea cineva aici, e mai mult vorba de valoarea sentimentala pe care o atribuim unei carti tiparite, si care parca nu este asa de mare la cartile electronice. Pentru mine, efectiv are o valoare nemasurata tot ceea ce tine de carte, intoarcerea unei pagini, mirosul foilor tiparite, senzatia pe care o ai cand atingi o coperta cu litere in relieflaughing dar nu am nimic impotriva citirii unei carti in format electronic atunci cand nu pot altfel.
Totodata, este probabil vorba si de faptul ca suportul electronic este usor nesigur, daca ti se strica tableta nu mai ai acces la biblioteca virtuala, un virus ar putea sa iti stearga cartile intr-o secunda, desi nu am auzit de astfel de cazuri, oamenii sunt putin cam circumspecti cand vine vorba de tehnologie si stocare electronica.

1 răspuns:
| KanekKi a răspuns:

Nu pot spune ca subestimez sau ca judec, dar eu unul fiind o persoana pasionata de carti prefer sa citesc o carte in adevaratul sens al cuvantului, e un sentiment pe care nu mi-l poate oferi niciun ebook.

Întrebări similare