| hitlerus a întrebat:

De ce toti cocalari au impresia ca au muti dusmani? Si de ce dracu isi pun semnul Nike pe Dacie, si alte prosti din astea?

4 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Mda.
In primul rand ai folosit pluralul, deci trebuia sa scrii "cocalarii"
In al 2-lea rand cocalar inseamna o specie de rromi,cum sunt costorarii,caldararii,lingurarii, ursarii si asa mai departe.
Cred ca nu cunoasteti termenul de cocalar.
Ceea ce ai vazut tu cu semnul Nike pe Dacie, se intampla pe la sate.Multora ni se pare de prost gust, dar daca lor le place este problema lor, nu inteleg cu ce drept judeci tu oamenii facand parerile tale despre ei publice.
A fi taran si a fi cocalar sunt 2 chestii foarte diferite.
Te rog consulta un dex.
Astia cu dusmanii si etc sunt manelistii, oamenii needucati, oamenii care nu au nici un scop bun in viata.

| Madalina123 a răspuns:

Ca sunt cocalari, asta e explicatia. Se cred smecheri, desi sunt niste tarani rapanosi. Nici eu nu ii pot intelege, dar asta e Romanialaughing

| price a răspuns:

Pai e simplu, nike e de la "n-ai ce manca" si dusmani pentru ai creste popularitatea cum ai vrea si tu sa iasa in evidenta...off mai rai mai sunteti, lasati sa-si exprime nivelul intelectual ridicat "palalia palalia sa moara yoooo"laughing)))

| ppr a răspuns:

Pentru ca se cred buricul pamantului si cred ca au "valoare", ca in jurul lor se intampla toate