Mai are Japomania cateva lectii pe YouTube, poti incerca cu aplicatii, dar si cu Ema. Pana la urma daca ne luam dupa toate persoanele am ramane la stadiul de mediocru. Nu se stie unde te duce viata.
Deocamdata nu prea am posibilitati, stau departe de Bucuresti, dar voi vedea in viitor. Multumesc oricum.
Daca tie iti place japoneza si Japonia asta e, dar argumentele sunt copilaresti, imi place japonia pentru ca imi place anime e ca si cum as zice eu imi place SUA pentru ca imi plac Cadillac roz ale pestilor (pimps) din anii 70, ca aveam blanita la interior in loc de tapiterie, intelegi?
Ne place ceva pe niste concepte oarecum gresite.
Nu toata japonia inseamna anime, katana sau yakuza
Pana acum da ne-ai spus o poveste frumoasa care poate avea sau nu finalitate in viitor depinde de tine.
Dar japonia e total diferita de noi europenii, deci i-a in calcul si alte chestii cu care nu te-ai putea obisnui de exemplu mancarea, traditia, faptul ca sunt nationalisti si peste tot scrie in japoneza, faptul ca si ei au saraci si bogati, faptul ca ei sunt mai modesti decat noi si multe altele.
La Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti exista profil de filologie, intensiv limba japoneza. Te poti duce la liceul asta, daca te pasioneaza.
Am si o colega care face lupte greco-romane si m-a intrebat daca as vrea sa vin, dar nu are nicio legatura cu Japonia si oricum nu m-ar fi pasionat.