Deci tu ne întrebi ce cadou să-i faci la cea mai bună prietenă.Mai bine ca tine cine ştie ce-şi doreşte sau ce nevoi are.O propunere:O vilă cu piscină, un Ferari, Un colier din aur verde cu diamante.Ce zici?
Păi din moment ce eşti prietena ei, tu ar trebui să ştii cel mai bine.
Acum se poartă ţinutele croşetate.O căciulă, un fular, un pulover...Mi se par idei bune.
Nici nu stiu ce preferinte are, fi langa prietenele ei, parintii si intreaba-i ce prefera, la ce ar visa ea. si cu astfel de cadou ar surprinde-o.
Cateva mici idei ce-mi vin in minte... daca este de aceeasi masura cu tine la haine, ii poti lua o bluzita, ori niste manusi calduroase si colorate, un parfum (daca ai fost pe la ea pe acasa si ii cam stii cam ce miros de parfum adora) poti lua de la o firma nu prea scumpa, precum un oriflame, avon ori alta firma de genul asta.
Pentru ca ai ales foarte bine categoria unde sa intrebi esti rezolvata cu brio, poti sa-l faci cadou pe Harciog si prietena ta va fi foarte satisfacuta. Poti sa-l incerci si tu ca nu se supara.
Cadouri pentru ea:
- o bratara de argint sau de aur, in functie de buget, cercei sau alte bijuterii.
- parfumul ei preferat.
- ceas de mana.
- un breloc digital (care afiseaza diferite poze) sau mp3 player.
- o rochie pe care sa o poarte de revelion.
- bluzele, pardesiurile, trench-urile sau gecile, cizmele sau botinele, pantofii sau lenjeria intima sunt daruri destul de apreciate de fete.
- telefon mobil.
- manusi speciale pentru dispozitive cu touch screen.
- o amuleta.
- un set de aromoterapie.
- o cana muzicala.
- rama foto pentru 2 fotografii.
http://www.borealy.ro/......ouri-femei
E prietena ta cea mai buna şi ne întrebi pe noi, nişte străini, ce ar vrea?
Trebuie să ai foarte multă imaginaţie...
Întrebarea asta e complet ineptă.
Ţi se pare ţie că noi toţi o cunoaştem pe prietenaşa ta, să te sfătuim ce să-i cumperi ţinând cont de preferinţe şi gusturi?
REALLY?
Dacă îţi este prietenă şi nu ştii ce cadou să-i cumperi atunci ori prietenia e şubredă ori mintea ta îi şubredă.
Spune-i ca esti cea mai buna prietena a ei chesti din astea crede-ma no sa iii pese de cadouri
Pai cred ca ar trebui ori o bluza care stii ca poarta ea sau o bratara frumoasa ....sau ce stii ca poarta ea de obicei...
Brăţările prieteniei sunt foarte frumoase şi poţi găsi o mulţime de tutoriale din care săînveţi să faci. Cred că va aprecia mai mult ceva ce e făcut de tine.
Airplane întreabă: