| crisssexee a întrebat:

De jumatate de ora caut pe net textul,, tiganiada,, de liviu deleanu si nu gasesc nimic in afara de rezumate, poate stiti voi vreun site unde este, fundita nici nu se pune intrebarea, mersi...

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ioan Budai Deleanu este autorul. Nu stiu ce verze cauti tu.

| Dmonik a răspuns:

Http://www.esnips.com/......8Cartea%29
Descarca de aici. Si are dreptate Brigaela, e Ion Budai-Deleanu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De Liviu Deleanu? Pai, poti s-o cauti mult si bine. Mai incearca sa cauti cu autorul pe care ti l-a dat Brigaela... poate, poate te apropii de adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere titlul, cred ca e Liviu Guta. Nu te lua dupa cucoanele astea, ele nu stie cum ie treaba.

| Dmonik a răspuns:

Bent a facut perfect conexiunile, asa ca si eu merg pe mana lui!hee hee
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt e Deleanu Rebreanu pe care in copilarie il strigau Budai Rebreanu, nimic nu stiti laughing

| anad a răspuns:

Radeti voi, radeti, dar poate are si dreptate cu numele autorului pentru o "tiganiada"! Pe net, in multimea de ineptii "care este", sigur o fi gasit si acest autor!

| AmelieIdk a răspuns:

Tiganiada a fost scrisa de Ion Budai-Deleanu. In schimb exista si autorul pe care il cauti tu: Liviu Rebreanu este numele acestuia si a scris nuvele, romane politiste, sociale, psihologice...:D
Pentru Tiganiada am gasit site-ul acesta: http://www.referat.ro/referate/download/Iluminismul_si_Tiganiada_5917.html

Sper sa te ajute. Pe mine m-a ajutat. Succes!:)