| TiaFCRB a întrebat:

Deci..am 12 ani si vreau sa imi cumpar o chitara...ai mei nu au bani si nici nu imi dau alocatia...cum fac rost de bani? ca mai au sa imi dea 200 lei de lacloindat si nu am mai tinut cont de ei..pana acum am 20 lei dar cel putin 200 imi trebuie..sa fie sie a macar de inceput.

Răspuns Câştigător
| alinboss52 a răspuns:

Inveti bine la scoala? Stii poti sa iei bursa de merit sau de stiudiu. SI eu am aceeasi dorinta sa-mi iau o chitara. Deci daca inveti bine poti sa iei bursa de merit. Poate te va ajuta. Sa ai media peste 8, 50

| TiaFCRB explică (pentru alinboss52):

Multumesc adi avut o idee buna si anul asta s-ar putea sa iau bursa..mskiss

6 răspunsuri:
| TiaFCRB explică:

La mine la scl trebuie sa o ai peste 9.80 iar eu o am 9.65 si mi se dadeau 13 milioane da stiu nici eu u cred...cryingmesri nu o sa ma las si sper sati cumperi chitara si uh.

| TiaFCRB explică:

crying stiu ce chitara am vazut deatule..am dea ales.dar problema este ca nu am bani sa-mi cumpar..eu ma gandeam sami vand din lucruri ...la un moment dat i-am spus mamei ca vreau sa imi vand telefonul pentyru ca am neaparata nevoie de bani... vrea oo chitara

| TiaFCRB explică:

crying stiu ce chitara am vazut deatule..am dea ales.dar problema este ca nu am bani sa-mi cumpar.eu ma gandeam sami vand din lucruri ...la un moment dat i-am spus mamei ca vreau sa imi vand telefonul pentyru ca am neaparata nevoie de bani... vrea oo chitara

| alinboss52 a răspuns:

Cu placere. Multa bafta

| TiaFCRB explică (pentru alinboss52):

Mersi mersi... la fel