| Kindly a întrebat:

Deci hai sa zicem ca maine am test la istorie de exemplu... si acum am venit de undeva si imi este foarte somn happy ziceti-mi o modalitate usoara de a invata intr-un timp foarte scurt happy da si sa inteleg ceea ce citesc. ce sa fac sa pricep mai bine? (ex : stai in cap; asculta muzica. etc ) va rog! dau stelutaa love struck

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Cea mai simpla modalitate de a invata este aceea de ati face un rezumat al lectiei cu, cuvintele tale. tongue Pur si simplu iti va fi mult mai usor sa intelegi o lectie dupa un rezumat facut de tine happy
Succes maine la test ^.^

| mecfoy a răspuns:

Dormi, foloseste un "highlighter", si nu mai sta pe la petreceri ca sa nu mai ai de unde sa te intorci.
Poti sa faci si rezumate pe care sa le citesti repede mai apoi, daca nu ai o memorie atat de buna.
Bafta!

| gerasaslan a răspuns:

Eu de obicei cand vreau sa retin repede inchid aparatele electronice din casa, si sa ma concentrez asupra lectiei laughing Sau pur si simplu transcriu lectia pe o foaie, pana o memorez total big grin

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Invata dimineata.eu asa fac si inteleg mai bine big grin

| 16.laura.16 a răspuns:

Culca-te o ora, doua, aeriseste-ti camera, fa putina ordine si apuca-te: citeste lectia o data apoi fa-ti o schema si dupa invata detaliile.